Η πραγματικότητα, οι κρυφές δημοσκοπήσεις της οδού Αμμοχώστου και η προσπάθεια προβοκάτσιας. Η πραγματικότητα, οι κρυφές δημοσκοπήσεις της οδού Αμμοχώστου και η προσπάθεια προβοκάτσιας.
Στο φως ήρθαν αποτελέσματα δημοσκόπησης που αποτυπώνουν με ξεκάθαρο τρόπο την σαφή υπεροχή της υποψήφιας Δημάρχου κας Βάσως Θεοδωρακοπούλου-Μπόγρη έναντι του νυν δημάρχου και της... Η πραγματικότητα, οι κρυφές δημοσκοπήσεις της οδού Αμμοχώστου και η προσπάθεια προβοκάτσιας.

Στο φως ήρθαν αποτελέσματα δημοσκόπησης που αποτυπώνουν με ξεκάθαρο τρόπο την σαφή υπεροχή της υποψήφιας Δημάρχου κας Βάσως Θεοδωρακοπούλου-Μπόγρη έναντι του νυν δημάρχου και της δημοτικής του αρχής. Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση το ποσοστό της κας Θεοδωρακοπούλου-Μπόγρη πλησιάζει το 40% ευρισκόμενο στο 39% με σαφείς ανοδικές τάσεις, ενώ του δημάρχου στο 34% με 3% να δίνεται σε άλλον και με το Δεν ξέρω/ δεν απαντώ να κυμαίνεται στο 24%.

Η έντονη δυσαρέσκεια των δημοτών φαίνεται καθαρά στα χαμηλά νούμερα για τον δήμαρχο, έναντι της Κας Βάσως Θεοδωρακοπούλου- Μπόγρη που δείχνει να κερδίζει τη μάχη.

κερδίζει τη μάχη της Δημαρχίας η κα Βάσω-Θεοδωρακοπούλου-Μπόγρη

Προβοκατόρικα, η δημοτική αρχή, προσπάθησε να περάσει μέσω του φιλικού της τύπου, καθώς και με άχαρες στα όρια της απείρου πολιτικής βλακείας που την διακατέχει, αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα συγχρωτιζόμενων με αυτήν τέως εκδοτών, μια άλλη “δημοσκόπηση” που πραγματοποιήθηκε με δόσεις( καταλήγοντας μάλιστα να ζητάει να απαντήσουν μόνο άνδρες), η οποία και δείχνει τον πρώτο στο 42% έναντι 22% του δεύτερου δίνοντας 5% στο άλλο και ανεβάζοντας το Δεν ξέρω/δεν απαντώ στο 31%. Φυσικά η εν λόγω ανάρτηση απέφυγε να πει ποιος είναι πρώτος και ποιος δεύτερος προσπαθώντας, εμμέσως όμως, να αφήνει να εννοηθεί ότι είναι ο νυν δήμαρχος μπροστά ενώ είναι το ακριβώς αντίθετο.

Άλλωστε τα ποιοτικά στοιχεία που γνωρίζουμε για τους αναποφάσιστους δείχνουν ότι στη πολύ μεγάλη πλειοψηφία τους κατακρίνουν το έργο της νυν δημοτικής αρχής.

Παρόλο λοιπόν το “λούστρο” που επιδιώκει να βάλει , με υποτιθέμενα “έργα” για χρήση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως π.χ παιδικές χαρές, κατασκευή πεζοδρομίων και τάζοντας μαρίνες και άλλα πολλά, κυρίαρχη πλέον είναι η εντύπωση ότι κάποιοι συνεχίζουν να υποτιμούν τη νοημοσύνη του κόσμου, πιστεύοντας ότι ο Σαλαμίνιος δημότης, έχει μνήμη χρυσόψαρου…

Οι δημοσκοπήσεις πάντως φανερώνουν καθαρά πως οι δημότες έχουν μνήμη, καθώς χρεώνουν στη δημοτική αρχή τα όσα υποσχέθηκε και δεν έκανε αλλά και τα όσα τελικά έκανε. Συν βεβαίως τον αήθη τρόπο άσκησης της εξουσίας. Άλλωστε πώς να ξεχάσει κανείς:

*Τις “κωλοτούμπες”, που φαίνεται τελικά να ζημιώνουν τον δήμαρχο

*Την προσπάθεια οικειοποίησης σε ότι έργα έγιναν από την Περιφέρεια, τα οποία εμφανίστηκαν ξαφνικά ως αποκλειστικό έργο του δημάρχου, ενώ δεν μπορεί ούτε καν να τα ολοκληρώσει όπως π.χ τη βιβλιοθήκη στο Αμπελάκι. Ακόμα και ο ήλιος που έλαμπε στο νησί προσπαθούσε να μας πείσει ότι ήταν έργο δικό του!

*Το κατεστραμμένο αντλιοστάσιο από τον Σεπτέμβριο του 2022 και τα λύματα που τρέχουν ακόμη στους δρόμους να μας το θυμίζουν.

Όλα αυτά και πολλά άλλα, είναι ενδεικτικά ενός πολιτικά φοβικού δημάρχου που δεν είναι κυρίαρχος πλέον. Δεν τολμάει ούτε καν μια συνέντευξη να κάνει στο τοπικό τύπο, (στην ολότητά του και όχι με “στημένες” ερωτήσεις από φιλικά του πρόσωπα) αλλά αποφεύγει και να απαντήσει σε σοβαρές ερωτήσεις για την διοίκησή του , κρυβόμενος πίσω από σαθρές πολιτικά δικαιολογίες.

Ακόμα και από απλές ερωτήσεις προσπαθεί να διαφύγει, ειρωνευόμενος τον ερωτώντα, αν δεν προσπαθεί να τον απαξιώσει κιόλας, ή στολίζοντας τον ταυτόχρονα με διάφορα κοσμητικά .

Είναι πλέον δεδομένο ότι προσπαθεί να παίξει “τα ρέστα του” στα κοινωνικά δίκτυα, μήπως και μπορέσει να διασωθεί, αλλά και εκεί τον έχει καταλάβει ο κόσμος, πλην των εθελοτυφλούντων πιστών ή μη υπηκόων.

Ο προεκλογικός αγώνας, που ξεκίνησε ιδιαίτερα νωρίς στη Σαλαμίνα, δείχνει καθαρά πλέον στον κόσμο, ότι ο πρωταρχικός στόχος του κου Παναγόπουλου, του μελλοντικά απερχόμενου δημάρχου, δεν είναι πλέον να ολοκληρώσει το έργο και τις υποσχέσεις τις οποίες έδωσε αλλά έστω με τρυκ και ελιγμούς να δώσει τον “νυν υπερ πάντων αγώνα” μήπως να ξανακερδίσει την θέση του στο δημαρχιακό θώκο.

Το καλοκαίρι της απελπισίας για τον σημερινό δήμαρχο είναι μπροστά του και φαίνεται μακρύ και καυτό. Αυτό άλλωστε αποτυπώνεται στη κατήφεια που τον διέπει σε πρόσφατες εκδηλώσεις που παρευρέθηκε, φάνηκε ξεκάθαρα σε αντικειμενικούς παρατηρητές και συζητήθηκε δεόντως.

Μάλλον δε, οφείλεται στα πραγματικά αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων που έχουν περιέλθει στην κατοχή του και είναι άκρως απογοητευτικά για εκείνον, ότι και αν προσπαθούν να ψελλίσουν κάποιοι περί του αντιθέτου.

Νικόλας ο Ψαράς

και για την αντιγραφή

Νίκος Γιαννόπουλος

error: Content is protected !!