Ψάχνει εναγωνίως κτίριο για μετεγκατάσταση του πυροσβεστικού Κλιμακίου ο Δήμος; Ψάχνει εναγωνίως κτίριο για μετεγκατάσταση του πυροσβεστικού Κλιμακίου ο Δήμος;
Σύμφωνα με πληροφορίες της Φωνής, η δημοτική αρχή, ψάχνει εναγωνίως κτίριο προκειμένου να εκτελέσει την ομόφωνη απόφαση του ΔΣ, από την 30/01/2020 για την... Ψάχνει εναγωνίως κτίριο για μετεγκατάσταση του πυροσβεστικού Κλιμακίου ο Δήμος;

Σύμφωνα με πληροφορίες της Φωνής, η δημοτική αρχή, ψάχνει εναγωνίως κτίριο προκειμένου να εκτελέσει την ομόφωνη απόφαση του ΔΣ, από την 30/01/2020 για την μετεγκατάσταση του πυροσβεστικού κλιμακίου Σαλαμίνας.

Φαίνεται ότι κάποιοι ξύπνησαν τον δήμαρχο, από το πολιτικό “κώμα” που έχει περιέλθει και προσπαθεί τώρα απεγνωσμένα να “δράσει” έχοντας φτάσει “ο κόμπος στο χτένι” μετά από ανάδειξη των χρόνιων προβλημάτων της πυροσβεστικής Σαλαμίνας. Ανοργάνωτα όμως, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει κατά την διάρκεια της θητείας του και “υπό πίεση” . Δρώντας έτσι όμως, το σίγουρο είναι ότι πέφτει από το ένα λάθος σε άλλο μεγαλύτερο .

Αναμένουμε με ενδιαφέρον, τα αποτελέσματα της αναζήτησης, από τον δήμαρχο και τη δημοτική του αρχή όπως και την είδηση για την μετεγκατάσταση, μετά των σχετικών φωτογραφιών αλλά έχουμε και χρέος να του υπενθυμίσουμε ότι τέτοιες ενέργειες δεν είναι φρόνιμο να γίνονται εν μέσω αντιπυρικής περιόδου, η οποία σε λίγες μέρες ξεκινάει.

Νικόλας ο Ψαράς

και για την αντιγραφή

Νίκος Γιαννόπουλος

error: Content is protected !!