Για όλα φταίει ένα βρακί; Για όλα φταίει ένα βρακί;
Στο πρόσφατο δελτίο τύπου της για τα “δήθεν λύματα”, μας λέει η δημοτική αρχή: “ Όσον αφορά τα ύδατα που έτρεξαν από φρεάτιο επί... Για όλα φταίει ένα βρακί;

Στο πρόσφατο δελτίο τύπου της για τα “δήθεν λύματα”, μας λέει η δημοτική αρχή: “ Όσον αφορά τα ύδατα που έτρεξαν από φρεάτιο επί της Λ. Ιπποκράτους καθώς και επί της Λ. Σαλαμίνος και στις δύο περιπτώσεις πρόκειται για φρεάτια ομβρίων υδάτων και όχι αποχέτευσης.”

Φρεάτια ομβρίων που “φούσκωσαν” και ξεχείλισαν, από δύσοσμα νερά και πώς;

Ημέρα χωρίς βροχή, αναρωτιόμαστε, γύρισε η θάλασσα προς τα πίσω;

Ή τα δύσοσμα νερά, ήρθαν από βουλωμένα φρεάτια;

Ο ανάδοχος του καθαρισμού των φρεατίων ομβρίων υδάτων, δεν τα είχε καθαρίσει;

Ο οποίος ανάδοχος, αναλαμβάνει κάθε χρόνο τη συγκεκριμένη εργασία με απευθείας ανάθεση και η οποία τελευταία σύμβαση βρίσκεται εν ισχύ. Άραγε χρονοδιάγραμμα εργασιών του συγκεκριμένου ανάδοχου υπάρχει;

Πάντως οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι ο εν λόγω ανάδοχος της τελευταίας τριετίας και πάντα με απευθείας αναθέσεις, κάνει ότι είναι δυνατόν να βοηθήσει στην προεκλογική εκστρατεία του δημάρχου.

Όσον αφορά την “κακή χρήση αποχέτευσης από συμπολίτη μας”, το ζήσαμε κι αυτό.

Όπως όλα πρώτη φορά γίνονται, με αυτή τη δημοτική αρχή, έτσι πάλι , πρώτη φορά έπεσε εσώρουχο και βούλωσε φρεάτιο διαμέτρου τουλάχιστον μισού μέτρου.

“Κακέ” συμπολίτη μας, θα σας βρούμε

Κάπου θα έχετε αφήσει DNA.

Στον υπόλοιπο πληθυσμό του νησιού, εφιστούμε την προσοχή, ως προς την εναπόθεση αλλαγής εσωρούχων.

Εκτός αν ανήκετε στην κατηγορία, βρυκόλακα, σκουληκιών, πληρωμένων κλπ, οπότε μπορείτε να συνεχίσετε το “κακόβουλο” έργο σας, απέναντι στην καλύτερη δημοτική αρχή, που πέρασε ποτέ απ’τον τόπο.

Νικόλας ο Ψαράς

και για την αντιγραφή

Νίκος Γιαννόπουλος

error: Content is protected !!