Ορισμός Εκπροσώπου για την τριμελή διοικούσα επιτροπή του Τομέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Σαλαμίνας Ορισμός Εκπροσώπου για την τριμελή διοικούσα επιτροπή του Τομέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Σαλαμίνας
Ύστερα από τέσσερις ολόκληρους μήνες και μετά από παρέμβαση μας μέσω δελτίου τύπου στις 20/4/2023, ο Δήμαρχος κατάφερε μέσω του ΔΣ να ορίσει εκπρόσωπο... Ορισμός Εκπροσώπου για την τριμελή διοικούσα επιτροπή του Τομέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Σαλαμίνας

Ύστερα από τέσσερις ολόκληρους μήνες και μετά από παρέμβαση μας μέσω δελτίου τύπου στις 20/4/2023, ο Δήμαρχος κατάφερε μέσω του ΔΣ να ορίσει εκπρόσωπο για την τριμελή διοικούσα επιτροπή του Τομέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Σαλαμίνας.

Την ώρα που δήμοι της χώρας όπως, o Δήμος Μυκόνου, ο Δήμος Φαιστού, ο Δήμος Χερσονήσου, ο Δήμος Πάργας και πολλοί άλλοι, βοηθούν ο καθένας όπως μπορεί τα κέντρα υγείας, ο Δήμος Σαλαμίνας κατάφερε να δυσχεράνει το έργο τους, αφού τα άφησε ΧΩΡΙΣ διοίκηση για τέσσερις μήνες.

Τόσο ανεύθυνος, τόσος πρόχειρος…. Αντί να ζητήσετε συγγνώμη (άγνωστη λέξη για εσάς..) για τις παραλήψεις σας και σε αυτό το τόσο σοβαρό θέμα, αρχίσατε τις ύβρεις αλλά στο τέλος αναγκαστήκατε από το βάρος της κατακραυγής των πολιτών να βρείτε ένα «ξεκούραστο και λιγότερο πολυάσχολο μέλος» της δημοτικής παράταξης σας να συμμετέχει στην τριμελή επιτροπή.

Ευχαριστούμε τους πολίτες, που πίεσαν προς το αυτονόητο την Δημοτική Αρχή και θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι ως παράταξη είμαστε εδώ μαζί σας, για να αλλάξουμε πραγματικά το νησί μας!

Τώρα για τις ύβρεις, τις συκοφαντίες και τα ψέματα που σας χαρακτηρίζουν σας τα….χαρίζουμε! (βλ. ανάρτηση του κ. Παναγόπουλου για το θέμα ).

Εμείς μιλάμε με έργα, με προτάσεις , με παρεμβάσεις και από αυτές ζητούμε να κριθούμε από τους δημότες!

Η Αλήθεια θα νικήσει!

Υ.Γ 1. Είναι πρώτη φορά κύριε Παναγόπουλε που δεν μου αποδώσατε ευθύνες για λάθη σας….Πως σας ξέφυγε αυτό;;

Υ.Γ 2. Παρακάτω σας παραθέτουμε τα σχετικά links για παρεμβάσεις των δήμων που προαναφέρθηκαν στα κέντρα υγείας :

https://www.e-mykonos.gr/o-dimos-xrimatodotei-to-kentro…/

https://www.ertnews.gr/perifereiakoi…/iraklio/voithoyn

https://dimospargas.gr/ananeosi-ton-esoterikon-choron-tou-ky-kanalakiou-apo-ton-dimo-pargas/?_gl=1*mw8vxz*_ga*MjEzMjI2MjA0OC4xNjgyMDU4NTM5*_up*MQ

error: Content is protected !!