ΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ -ΚΡΥΦΑ- ΣΤΑ ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ;; ΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ -ΚΡΥΦΑ- ΣΤΑ ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ;;
Από το Γραφείο Τύπου του πρώην Δημάρχου Κορυδαλλού, πρώην Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά και επικεφαλής του συνδυασμού «Σύγχρονος Ανθρώπινος Κορυδαλλός, ξανά», Στέφανου Χρήστου, εκδόθηκε η ακόλουθη... ΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ -ΚΡΥΦΑ- ΣΤΑ ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ;;

Από το Γραφείο Τύπου του πρώην Δημάρχου Κορυδαλλού, πρώην Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά και επικεφαλής του συνδυασμού «Σύγχρονος Ανθρώπινος Κορυδαλλός, ξανά», Στέφανου Χρήστου, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Σχεδόν μία εβδομάδα μετά την καταγγελία του συνδυασμού «Σύγχρονος Ανθρώπινος Κορυδαλλός, ξανά» ότι στην έκταση των 115 στρεμμάτων, στο χώρο των πρώην Λατομείων, ξεφορτώνονται μήνες τωρα, τούβλα και λοιπά οικοδομικά υλικά και τις νομικές ενέργειές του συνδυασμού μας, η σιωπή των υπευθύνων παραμένει εκκωφαντική.

Παρόλο που ο Αντιδήμαρχος κ. Δημόπουλος, ο οποίος δεσμεύτηκε δημόσια στους παρευρισκόμενους πως θα έδινε στη δημοσιότητα όλα τα έγγραφα για τα συγκεκριμένα έργα (μελέτες, πολεοδομικές άδειες κλπ), μετά την παραδοχή του ότι στο χώρο των 115 στρεμμάτων των πρώην λατομείων Κορυδαλλού, πραγματοποιούνται… «νόμιμες εργασίες διαμόρφωσης» του χώρου.

Μετά από δύο χρόνια σιωπής, συγκάλυψης και απουσίας λογοδοσίας, έλλειψης ενημέρωσης των φορολογούμενων δημοτών, η δημοτική αρχή προσπαθεί απεγνωσμένα ακόμα να κρατήσει την αλήθεια «θαμμένη κάτω από τα μπάζα». Το θέμα όμως έχει ήδη επεκταθεί πέραν τον ορίων του Δήμου Κορυδαλλού, τόσο σε Εισαγγελικό και Αστυνομικό όσο και δημοσιογραφικό επίπεδο.

Εμείς, ως οφείλουμε, μπαίνουμε μπροστά για να γίνει η πόλη μας, Σύγχρονος Ανθρώπινος Κορυδαλλός, ξανά και καταγράφουμε τις καταγγελίες μας σε βίντεο, για να θυμόμαστε τι έγινε.

Εκείνους θα τους θυμόμαστε ως «το όνειδος» του Κορυδαλλού.

error: Content is protected !!