Που πας Αλέξη με τόσα πολιτικά  φίδια στον κόρφο σου; Που πας Αλέξη με τόσα πολιτικά  φίδια στον κόρφο σου;
Σε παταγώδη αποτυχία οδηγήθηκε η συγκέντρωση της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Σαλαμίνας που πραγματοποιήθηκε στις 19/5/2023 στη πλατεία Αγαλμάτων. Οι λόγοι πολλοί που θα αναλυθούν εκτενέστερα... Που πας Αλέξη με τόσα πολιτικά  φίδια στον κόρφο σου;

Σε παταγώδη αποτυχία οδηγήθηκε η συγκέντρωση της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Σαλαμίνας που πραγματοποιήθηκε στις 19/5/2023 στη πλατεία Αγαλμάτων.

Οι λόγοι πολλοί που θα αναλυθούν εκτενέστερα μετά τις εκλογές. Βασικότερος όμως λόγος είναι η πολιτική συμπεριφορά, τόσο κάποιων κατώτερων στελεχών και μελών του κόμματος, όσο και κάποιων ανώτερων, που κινούμενοι από ιδιοτελή πολιτικά συμφέροντα προσπάθησαν και προσπαθούν να εκμεταλλευθούν το κόμμα ώστε να προωθήσουν τη δική τους πολιτική ατζέντα. Παλαιότεροι πολιτικοί υβριστές του προέδρου του κόμματος Αλέξη Τσίπρα, συνεπικουρούμενοι από στελέχη και μέλη που αντί να σκέφτονται και να αγωνίζονται για την άνοδο του κόμματος στις εθνικές εκλογές , είναι προσκολλημένοι, όμοια, στο να προωθήσουν τόσο τις δικές τους πολιτικές ατζέντες και συμφέροντα, όσο και κάποιων άλλων. Παλιά δε κάποιοι από αυτούς σήκωναν και λάβαρα της Νέας Δημοκρατίας, ενώ τώρα επιτίθονται σε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κατά παραγγελία.

Η Σαλαμίνα είναι γνωστό ότι αποτελεί προπύργιο της Νέας Δημοκρατίας στην κατά βάση αριστερή Β’ Πειραιά. Φαίνεται όμως ότι, σε αντίθεση με το 2015, κάποιοι την παρέδωσαν για μια ακόμη φορά όπως και το 2019 χωρίς μάχη. Αν θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να έχει καλύτερη τύχη στο νησί, πρέπει άμεσα να προχωρήσει στη ριζική αναδιοργάνωση της ΟΜ Σαλαμίνας, αλλά και του κόμματος του γενικότερα.

Νίκος Γιαννόπουλος

error: Content is protected !!