Δήλωση του επικεφαλής της Ανεξάρτητης δημοτικής κίνησης “Ενωμένοι Πολίτες” και υποψηφίου Δημάρχου Κερατσινίου-Δραπετσωνας κου Τάσου Μύτογλου Δήλωση του επικεφαλής της Ανεξάρτητης δημοτικής κίνησης “Ενωμένοι Πολίτες” και υποψηφίου Δημάρχου Κερατσινίου-Δραπετσωνας κου Τάσου Μύτογλου
Η Δήλωση του επικεφαλής της Ανεξάρτητης δημοτικής κίνησης “Ενωμένοι Πολίτες” και υποψηφίου Δημάρχου Κερατσινίου-Δραπετσωνας κου Τάσου Μύτογλου μετά την παρουσία του στην κατασκήνωση της... Δήλωση του επικεφαλής της Ανεξάρτητης δημοτικής κίνησης “Ενωμένοι Πολίτες” και υποψηφίου Δημάρχου Κερατσινίου-Δραπετσωνας κου Τάσου Μύτογλου

Η Δήλωση του επικεφαλής της Ανεξάρτητης δημοτικής κίνησης “Ενωμένοι Πολίτες” και υποψηφίου Δημάρχου Κερατσινίου-Δραπετσωνας κου Τάσου Μύτογλου μετά την παρουσία του στην κατασκήνωση της Στεφάνης Βοιωτίας, οπου για 36η χρονιά φιλοξενούνται εκατοντάδες παιδιά με την προσωπική φροντίδα και πατρική αγάπη του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Κυρίου Αλεξίου.

Ο κος Μύτογλου αποδέχτηκε με χαρά την πρόσκληση της Ιεράς Μητρόπολης Νίκαιας και Πανοσιολογιώτατου Αρχιμανδρίτη και προϊστάμενου της ενορίας της Παναγίας Βλαχερνών Αμφιάλης πατέρα Τιμόθεου, και συνοδεύτηκε από τους υποψήφιους Δημοτικούς συμβούλους και ενεργά μέλη του Δημοτικού συμβουλίου Κυρία Ματούλα Τσοτσάνη και Κύριο Παναγιώτη Κούβαρη.
Ακολουθεί η δήλωση του κου Μύτογλου .

“Με ιδιαίτερη χαρά, επισκεφτήκαμε την κατασκήνωση της Ιεράς Μητρόπολης Νίκαιας.

Πραγματικά Θαυμάσαμε έναν ιδιαίτερα όμορφο, σωστά οργανωμένο κι εντυπωσιακά λειτουργικό χώρο, στον οποίο φιλοξενούνται για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, παιδιά από το Κερατσίνι, τη Δραπετσώνα, αλλά και όλους τους δήμους της Β Πειραιά.

Θαυμάσαμε το πλήθος των δραστηριοτήτων, μέσα από τις οποίες τα παιδιά μας χαίρονται και ταυτόχρονα ενδυναμώνουν σώμα και πνεύμα.
Ευχαριστούμε τον Μητροπολίτη Νικαίας Αλέξιο και τους συνεργάτες του για όσα δίνουν με αυτό τους το έργο, προς την κοινωνία.

Ιδιαίτερη χαρά νιώθουμε για την προσφορά του Πανοσιολογιώτατου Αρχιμανδρίτη και προϊστάμενου της ενορίας της Παναγίας Βλαχερνών Αμφιάλης πατέρα Τιμόθεου, σε αυτή την πραγματικά μεγάλη προσπάθεια.
Εχουμε την βαθιά πεποίθηση, πως το σύνολο των Δήμων της περιοχής έχουν την δυνατότητα, την ευθύνη και την επιλογή, να σταθούν αρωγοί, στο κοινωνικό έργο της Ιεράς Μητροπόλεος Νικαίας.

Δεσμευόμαστε ότι ως Διοίκηση του Δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας, μετά τις εκλογές του Οκτωβρίου, θα στηρίξουμε με συνέπεια συνέχεια και διαχρονικότητα, την κοινωνική δράση της Μητροπόλεως μας”.

error: Content is protected !!