Ο υποψ. Δήμαρχος Νίκαιας – Αγ. Ιωάννου Ρέντη Δημήτρης Λιντζέρης Ο υποψ. Δήμαρχος Νίκαιας – Αγ. Ιωάννου Ρέντη Δημήτρης Λιντζέρης
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Παρουσία μεγάλου αριθμού κατοίκων του Αγίου Ιωάννη Ρέντη, τελέστηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου (Φλέμινγκ 3) του συνδυασμού του υποψηφίου Δημάρχου Δημήτρη... Ο υποψ. Δήμαρχος Νίκαιας – Αγ. Ιωάννου Ρέντη Δημήτρης Λιντζέρης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Παρουσία μεγάλου αριθμού κατοίκων του Αγίου Ιωάννη Ρέντη, τελέστηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου (Φλέμινγκ 3) του συνδυασμού του υποψηφίου Δημάρχου Δημήτρη Λιντζέρη, Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Πολιτών Η ΖΩΗ ΜΑΣ.

Στην ομιλία του, ο υποψήφιος Δήμαρχος τόνισε: «Κατεβαίνω Δήμαρχος  γιατί αγαπώ αυτή την πόλη, γιατί είναι η ζωή μου… Εδώ είναι η ψυχή, η καρδιά, η φωνή, η ζωή μου… Μέσα στην εικόνα της Νίκαιας και του Αγίου Ιωάννη Ρέντη, αναγνωρίζουμε την ιστορία μας, τον εαυτό μας, το παρελθόν». Και αφού σημείωσε ότι «η Νίκαια και ο Άγιος Ιωάννης Ρέντης δεν χρειάζονται Δήμαρχο κατ’ υπαγόρευση», πρόσθεσε: «Πρόθεσή μου αν βγω είναι να δημιουργήσω ισχυρή αντιδημαρχία Ρέντη με έδρα στο παλιό Δημαρχείο, για να συντονίζει τις υπηρεσίες και να λύνει προβλήματα».

Ακολούθησε συναυλία λαϊκού, ρεμπέτικου και νησιώτικου τραγουδιού με νέους καλλιτέχνες στην Πλατεία Αγίου Ιωάννη Ρέντη, την οποία οργάνωσε η Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Πολιτών Η ΖΩΗ ΜΑΣ και επιμελήθηκε ο Στέργιος Νταουσανάκης.

error: Content is protected !!