Μεγάλη συγκέντρωση της Βάσως Μπόγρη στα Αγάλματα χωρίς μεταφερόμενους οπαδούς. Μεγάλη συγκέντρωση της Βάσως Μπόγρη στα Αγάλματα χωρίς μεταφερόμενους οπαδούς.
Η Σαλαμίνα τίμησε την προεκλογική συγκέντρωση της υπ. Δήμαρχου κας Βάσως Θεοδωρακοπούλου-Μπόγρη σήμερα 2/10/2023 στη Πλατεία Αγαλμάτων και δήλωσε περίτρανα αμέριστη υποστήριξη στο πρόσωπό... Μεγάλη συγκέντρωση της Βάσως Μπόγρη στα Αγάλματα χωρίς μεταφερόμενους οπαδούς.

Η Σαλαμίνα τίμησε την προεκλογική συγκέντρωση της υπ. Δήμαρχου κας Βάσως Θεοδωρακοπούλου-Μπόγρη σήμερα 2/10/2023 στη Πλατεία Αγαλμάτων και δήλωσε περίτρανα αμέριστη υποστήριξη στο πρόσωπό της για την επιστροφή του τόπου στη διαφάνεια και τη χρηστή διοίκηση του Δήμου. Διακρίναμε στη εν λόγω συγκέντρωση πολλούς και γνωστούς Κουλουριώτες όπως και στη χθεσινή πολλούς κατοίκους του Αιαντείου και αυτό είναι το μεγάλο κέρδος για την μελλοντική Δήμαρχο που κερδίζει όλο και περισσότερο την εμπιστοσύνη την εκτίμηση και την αγάπη του κόσμου χωρίς μεταφερόμενους οπαδούς.

Στην αντιπέρα όχθη η παράταξη του προς το παρόν και μελλοντικά απερχόμενου δημάρχου σε μια ακόμη προσπάθεια να δείξει κάποια παράσταση νίκης μεταφέρει και θα μεταφέρει οπαδούς από τη μια Δημοτική Ενότητα στην άλλη. Σύμφωνα με ασφαλείς δε πληροφορίες της “ΦΩΝΗΣ” από το πλήθος κόσμου που ευαγγελίζονται κάποιοι ότι είχε ο προς το παρόν δήμαρχος στα Σελήνια και επί συνόλου 2.500 περίπου κατοίκων της δημοτικής ενότητας παραβρέθηκαν στη συγκέντρωση καμμιά 80αριά. Τα Σελήνια και το Αιάντειο έχουν χαθεί για τη προς το παρόν δημοτική αρχή όπως και το κέντρο της Σαλαμίνας και αυτό θα το δείξουν περίτρανα οι κάλπες της 8ης Οκτωβρίου.

Κλείνοντας ένα ακόμη ενδεικτικό στοιχείο για τον πανικό που διαρρέει όλο το σώμα της παράταξης του προς το παρόν δημάρχου επιβεβαιώνοντας τη γνωστή παροιμία “ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται”. Επιστρατεύθηκε drone ( η κα Μπόγρη θα πρέπει να τους ευχαριστήσει για τη κάλυψη με αυτό το τρόπο της εκδήλωσής της) αλλά και διάφοροι “αντικειμενικοί” για να προσπαθήσουν να μιλήσουν για παταγώδη αποτυχία και έλλειψη ρεύματος της κας Μπόγρη. Ο κόσμος όμως που παραβρέθηκε ξέρει πολύ καλά την αλήθεια, όσο και αν προσπαθούν απέλπιδα να τον παραπλανήσουν κάποιοι. Όπως ελπίζουμε να μην έχουμε αφαιρέσεις αυτή τη φορά αντί αντί για προσθέσεις στις φωτό του drone γιατί τότε θα γελάσει πιο ηχηρά η Κούλουρη από ότι γέλασε την προηγούμενη όταν σε διάφορα σημεία σε κάθε 4 άτομα το 4ο φορούσε την ίδια μπλούζα

Νικόλας ο Ψαράς

και για την αντιγραφή

Νίκος Γιαννόπουλος

Υ.Γ Πότε θα απαντήσει ο απερχόμενος στις σοβαρές καταγγελίες της κας Μπόγρη;

error: Content is protected !!