Άστραψε και βρόντησε η Νίνα Κασιμάτη για το δημοσίευμα στο “Καρφί” Άστραψε και βρόντησε η Νίνα Κασιμάτη για το δημοσίευμα στο “Καρφί”
Άστραψε και βρόντησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Νίνα Κασιμάτη για το δημοσίευμα στην εφημερίδα “Καρφί” με ανάρτηση της στη σελίδα της στα κοινωνικά δίκτυα... Άστραψε και βρόντησε η Νίνα Κασιμάτη για το δημοσίευμα στο “Καρφί”

Άστραψε και βρόντησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Νίνα Κασιμάτη για το δημοσίευμα στην εφημερίδα “Καρφί” με ανάρτηση της στη σελίδα της στα κοινωνικά δίκτυα με τίτλο “Ουαί τοις ηττημένοις…”. Λέει λοιπόν η βουλευτής Β’ Πειραιά

“(Αναφέρομαι στα νούμερα, που έδωσαν αυτό το αισχρό και ψευδέστατο παραπολιτικό δημοσίευμα σήμερα, 9/12/23, στην εφημερίδα «Καρφί» για να με συνδέσουν ακόμη μία φορά, εμένα, με τη Χρυσή Αυγή. Και για να εκφράσουν, ξανά μανά, την πικρία τους για την ανάληψη τομέα. Κουράσατε. Διαβάστε, επιτέλους, τη λαϊκή ετυμηγορία στο Πέραμα και τη Β’ Πειραιά για το πρόσωπό μου και για το πρόσωπό σας και πηγαίντε παρακάτω στη ζωή σας).”

Υγ. Ποτέ δεν έβαζα «τις μετοχές μου στο εσωκομματικό χρηματιστήριο» πάνω από το δημοκρατικό κοινό συμφέρον. Ο καθένας μας με τις προτεραιότητές του, που πάντως τώρα συμπλέουν.

Υγ 2. Αλλάξτε και κανά τίτλο. «Ξένο σώμα η Κασιμάτη» και με Τσίπρα, «ξένο σώμα» και με Κασσελάκη, αλλά εσείς πήγατε σπίτια σας. Μάλλον, σας πήγανε…

Υγ 3. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3530737623854162&id=100007538763025

error: Content is protected !!