Περιμένοντας τον επόμενο…. Περιμένοντας τον επόμενο….
Μετά την αρνητική δημοσιότητα που πήρε το ατύχημα στην Ιπποκράτους, η οποία προκλήθηκε από την λακκούβα στο οδόστρωμα, η οποία και κλείσθηκε εσπευσμένα υπό... Περιμένοντας τον επόμενο….

Μετά την αρνητική δημοσιότητα που πήρε το ατύχημα στην Ιπποκράτους, η οποία προκλήθηκε από την λακκούβα στο οδόστρωμα, η οποία και κλείσθηκε εσπευσμένα υπό το βάρος των τηλεοπτικών συνεργείων, η δίδυμη της παραμένει, (τουλάχιστον μέχρι σήμερα) αναμένοντας το επόμενο θύμα της προχειρότητας που αντιλαμβάνεται τα πράγματα η δημοτική αρχή.

Ανεξάρτητα φυσικά από τι ορίζει ο νόμος. Νόμος που ισχύει από το 2006 και έχει γραφτεί στα παλαιότερα των υποδημάτων των δημοτικών αρχών από τότε συμπεριλαμβανομένης και αυτής που υποτίθεται ότι θα τα άλλαζε όλα.

Μόνη λύση για να λυθεί το πρόβλημα των λακκουβών σε αυτό το έρμο νησί η τήρηση του νόμου. Όχι από σήμερα αλλά από “χθες”.

Είναι άραγε ικανή η δημοτική αρχή να το πραγματοποιήσει; Αν κρίνουμε “εκ του αποτελέσματος” μάλλον όχι. Ελπίζουμε φυσικά να διαψευστούμε. Προς το παρόν ας περιμένουμε το επόμενο θύμα…

Νικόλας ο Ψαράς

και για την αντιγραφή

Νίκος Γιαννόπουλος

error: Content is protected !!