Στραπατσαρίστηκε ο Γουρδομιχάλης στη Δημοτική Επιτροπή-Απομονωμένος από την αντιπολίτευση Στραπατσαρίστηκε ο Γουρδομιχάλης στη Δημοτική Επιτροπή-Απομονωμένος από την αντιπολίτευση
Σε χοντρό στραπάτσο για τον επικεφαλής της παράταξης της ήσσονος μειοψηφίας , Γρηγόρη Γουρδομιχάλη και των όποιων σχεδίων είχε, εξελίχθηκε η σημερινή συνεδρίαση της... Στραπατσαρίστηκε ο Γουρδομιχάλης στη Δημοτική Επιτροπή-Απομονωμένος από την αντιπολίτευση

Σε χοντρό στραπάτσο για τον επικεφαλής της παράταξης της ήσσονος μειοψηφίας , Γρηγόρη Γουρδομιχάλη και των όποιων σχεδίων είχε, εξελίχθηκε η σημερινή συνεδρίαση της νευραλγικής Δημοτικής Επιτροπής του Δήμου Κορυδαλλού , για την εκλογή του αντιπροέδρου της.

Με το νέο νόμο , όπως είναι γνωστό το Δημοτικό Συμβούλιο είναι αφυδατωμένο από αρμοδιότητες , οι σημαντικότερες εκ των οποίων έχουν μεταφερθεί στη Δημοτική Επιτροπή.

Ο  αντιπρόεδρος της , πρέπει να προέρχεται από την αντιπολίτευση .Έχει δε σημαίνοντα ρόλο , αφού εκτός του ότι αντικαθιστά  τον πρόεδρο , που είναι ο δήμαρχος -εν προκειμένω στο δήμο Κορυδαλλού-όταν εκείνος απουσιάζει,έχει στενότατη συνεργασία με τις υπηρεσίες του δήμου και λαμβάνει πλήρη ενημέρωση .

Για τη θέση αυτή λοιπόν , στόχευσε να εκλεγεί ο κ. Γουρδομιχάλης.

Έχοντας ήδη εκλεγεί ο ίδιος μέλος της Δημοτικής Επιτροπής-οι άλλοι επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο πλαίσιο της συλλογικότητας μεταξύ των μελών των παρατάξεων τους, δεν έθεσαν υποψηφιότητα- κατέθεσε γραπτή αυτοπρόταση για να εκλεγεί στη θέση του αντιπροέδρου.

Εξαρχής τα στελέχη της αντιπολίτευσης απορούσαν για την επιλογή του να εκλεγεί ο ίδιος στη Δημοτική Επιτροπή , επισημαίνοντας τα ιδιαίτερα αυξημένα καθήκοντα του από τη θέση του προέδρου του ΠΕΣΥΔΑΠ, που κατέχει ακόμη .

Το απέδιδαν λοιπόν  είτε ότι δεν θα είναι ξανά πρόεδρος στον ΠΕΣΥΔΑΠ, είτε δεν υπήρχε ενδιαφέρον από τους Δημοτικούς Συμβούλους του , είτε ο ίδιος στόχευε να εκλεγεί στη θέση του αντιπροέδρου της Δημοτικής Επιτροπής .

Η στάση του , όμως όλα τα προηγούμενα χρόνια έναντι της Δημοτικής Αρχής Χουρσαλά ,κάθε άλλο παρά τον καθιστούσε το πρόσωπο  που ήθελαν για την τόσο σημαντική αυτή θέση , οι παρατάξεις  της μείζονος αντιπολίτευσης , του Στέφανου Χρήστου και της ελάσσονος μειοψηφίας ,  Λαικής Συσπείρωσης.

Μάλιστα στη συνεδρίαση , ο ίδιος δεν παρέστη αλλά απέστειλε στον πρόεδρο και δήμαρχο κ. Χουρσαλά , σχετική επιστολή με την αυτοπρόταση του.

Μόλις τη διάβασε ο δήμαρχος, ο Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης Χρήστου, Γιάννης Πάχος,  αμέσως πρότεινε για τη θέση αυτή τον δραστήριο εκπρόσωπο της Λαικής Συσπείρωσης , στη Δημοτική Επιτροπή, Ανδρέα Αναστασόπουλο, ο οποίος αποδέχθηκε και εξελέγη πανηγυρικά .

korydallosnews.gr

error: Content is protected !!