«Μώβ Κάδοι και ΔωροΕπιταγές…» «Μώβ Κάδοι και ΔωροΕπιταγές…»
Δελτίο Τύπου 09/02/2024 Από το Γραφείο Δημάρχου «Μώβ Κάδοι και ΔωροΕπιταγές…» Ο Δήμος Περάματος από 6/6/2023 διατηρεί συνεργασία με την εταιρεία “East West Greece... «Μώβ Κάδοι και ΔωροΕπιταγές…»

Δελτίο Τύπου 09/02/2024

Από το Γραφείο Δημάρχου

«Μώβ Κάδοι και ΔωροΕπιταγές…»

Ο Δήμος Περάματος από 6/6/2023 διατηρεί συνεργασία με την εταιρεία East West Greece Ι.Κ.Ε.” που αφορά την χωροθέτηση και εκμετάλλευση με κάδους ανακύκλωσης ειδών ένδυσης, ιματισμού και υπόδησης.

Στο πλαίσιο της σχετικής σύμβασης προβλέπεται αντισταθμιστικό αντάλλαγμα,  ανταποδοτικό όφελος προς το Δήμο Περάματος το οποίο υπολογίζεται ως εξής:

Σύμφωνα με τη βεβαίωση παράδοσης – παραλαβής, 20/12/2023 παραδόθηκαν από την εταιρεία East West Greece Ι.Κ.Ε.” στον εκπρόσωπο του Δήμου Περάματος κ. Στάθη Δημήτρη (πρώην Γενικό Γραμματέα Περάματος), δωροεπιταγές συνολικής αξίας 2.167€ για αγορά προϊόντων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο από τα super market Σκλαβενίτης, ως αντισταθμιστικό όφελος για Σεπτέμβριο, Οκτώβριο, Νοέμβριο και Δεκέμβριο 2023.

            Η κοινωνική υπηρεσία του Δήμου, μας επιβεβαίωσε ότι τις δωροεπιταγές Ποτέ Δεν τις Παρέλαβε και δεν Ενημερώθηκε προκειμένου να διατεθούν σε ευπαθείς συνδημότες μας που δεν έχουν έσοδα (για το εορταστικό τραπέζι των Χριστουγέννων).

Δική μας ευθύνη ως νέα Δημοτική Αρχή δεν είναι να κάνουμε ούτε τους detective – ούτε τους ανακριτές αλλά να αποποιηθούμε λάθη και παραλείψεις άλλων σε ότι αφορά την σύμβαση με την εταιρεία.

Σχετ.:  α) Βεβαίωση Παράδοσης Παραλαβής με ημ. εγγράφου 20/12/2023.

            β) Επικοινωνία του κου Στάθη με την εταιρία East West Greece Ι.Κ.Ε.

error: Content is protected !!