«Υπενθύμιση» σε ΟΤΑ της Αττικής για προγραμματισμό προσλήψεων έκτακτου προσωπικού «Υπενθύμιση» σε ΟΤΑ της Αττικής για προγραμματισμό προσλήψεων έκτακτου προσωπικού
H  Aποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής, σε συνέχεια της εγκυκλίου του ΥΠΕΣ (με ημερομηνία 15/2) κοινοποίησε έγγραφο προς τους ΟΤΑ α’ και β’ βαθμού με το οποίο ενημερώνει για... «Υπενθύμιση» σε ΟΤΑ της Αττικής για προγραμματισμό προσλήψεων έκτακτου προσωπικού

H  Aποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής, σε συνέχεια της εγκυκλίου του ΥΠΕΣ (με ημερομηνία 15/2) κοινοποίησε έγγραφο προς τους ΟΤΑ α’ και β’ βαθμού με το οποίο ενημερώνει για τη δυνατότητα αποστολής  αιτημάτων των Ο.Τ.Α. και των Ν.Π.Ι.Δ. αυτών για τον προγραμματισμό προσλήψεων έκτακτου προσωπικούαποκλειστικά ανταποδοτικού χαρακτήρα, υπό τη μορφή αντιτίμου, λοιπές αντικαταβολές, έτους 2024.



Συγκεκριμένα, τα αιτήματα αφορούν:

  • Προσωπικό ΙΔΟΧ ανταποδοτικού χαρακτήρα
  • Προσωπικό ΙΔΟΧ ή συμβάσεις μίσθωσης έργου με κάλυψη της δαπάνης υπό τη μορφή αντιτίμου και
  • Προσωπικό ΙΔΟΧ με λοιπές αντικαταβολές (κοιμητήρια) σύμφωνα με τις ανάγκες τους και λαμβάνοντας υπόψη τη δημοσιονομική κατάσταση και την ανάγκη περιστολής των πάσης φύσεως κρατικών δαπανών.


Σύμφωνα με την εγκύκλιο η διατύπωση των αιτημάτων πρέπει να είναι σαφής και πρέπει να συνοδεύονται από έκθεση στην οποία να αιτιολογούνται ότι δεν ανάγονται σε κύκλο συνήθων καθηκόντωνυπαλλήλων.

Όπως επισημαίνεται, αν δεν τηρηθεί αυτή η διαδικασία δεν θα προωθούνται στο ΑΣΕΠ!

Δείτε λεπτομέρειες παρακάτω:

aftodioikisi.gr



error: Content is protected !!