Η Αποκριά ζωντανεύει στο Δήμο Περάματος! Η Αποκριά ζωντανεύει στο Δήμο Περάματος!
Η Αποκριά ζωντανεύει στο Δήμο Περάματος!  Το Σάββατο 2 Μαρτίου στην Πλατεία Ηρώων στις 12:00 μ.μ., ξεκινάμε με δράσεις για παιδιά με κλόουν, μαγικά... Η Αποκριά ζωντανεύει στο Δήμο Περάματος!

Η Αποκριά ζωντανεύει στο Δήμο Περάματος! 

Το Σάββατο 2 Μαρτίου στην Πλατεία Ηρώων στις 12:00 μ.μ., ξεκινάμε με δράσεις για παιδιά με κλόουν, μαγικά και ζωγραφική στο πρόσωπο, υποσχόμενες ατελείωτο παιχνίδι και διασκέδαση.

Κυριακή 3 Μαρτίου στην Πλατεία Ηρώων στις 12:00 μ.μ., οι δράσεις μας συνεχίζουν 

με ένα μοναδικό μουσικό σύνολο με τον Νίκο Καραγιαννόπουλο και την 5μελή ορχήστρα του που θα μας ταξιδέψουν με τα Δημοτικά τους Τραγούδια σε Πελοπόννησο, Ρούμελη, Ήπειρο & Μακεδονία. Πολιτιστικοί σύλλογοι της πόλης μας θα δώσουν το 

Παρών με παραδοσιακούς χορούς. 

Η εορταστική ατμόσφαιρα συνεχίζεται το Σάββατο 9 Μαρτίου, 21:00 μ.μ. στην Πλατεία Τζορμπατζόγλου, όπου οι Prestige The Band και ο Αλέξης Αλεξάνδρου με όλες τις φωνές σε 1 φωνή θα συναρπάσουν το κοινό με αυτή την μουσική τους συνάντηση.

Κλείνοντας τις αποκριάτικες εκδηλώσεις, την Καθαρά Δευτέρα 18 Μαρτίου στις 12:00 μ.μ. στην Χωραφά, ο Δήμος παρουσιάζει ένα μοναδικό μουσικό πρόγραμμα με  DJ & Σαρακοστιανά Εδέσματα, φέρνοντας την παράδοση στο σήμερα. 

error: Content is protected !!