ΜΙΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΣΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ από τον Κο Θανάση Αλαΐσκα. ΜΙΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΣΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ από τον Κο Θανάση Αλαΐσκα.
Δελτίο Τύπου της Κας Υβόνης Αραβανή Πιστεύαμε πως σε αυτή την θητεία θα υπήρχε άλλη νοοτροπία στην διοίκηση. Πράγματι στο Δημοτικό συμβούλιο, έφερα θέμα... ΜΙΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΣΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ από τον Κο Θανάση Αλαΐσκα.

Δελτίο Τύπου της Κας Υβόνης Αραβανή

Πιστεύαμε πως σε αυτή την θητεία θα υπήρχε άλλη νοοτροπία στην διοίκηση.

Πράγματι στο Δημοτικό συμβούλιο, έφερα θέμα “Δράσεις που αφορούν την νεολαία ” στον τομέα ΠΡΟΓΡΆΜΜΑΤΑ ΣΤΉΡΙΞΗΣ ΝΕΑΝΙΚΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΝΕΑΝΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑΣ.

Με μεγάλη χαρά αλλά.. εκτός θέματος, αναπτύξατε όλο το πλαίσιο δράσεων της θητείας 2019-2023, αποτελούμενο κυρίως από αθλητικές δραστηριότητες μέχρι και ζωγραφική σε ΚΑΦΑΟ της ΔΕΗ και δυστυχώς ΚΑΝΕΝΑ θέμα στο στρατηγικό πλάνο της νέας θητείας, στον τομέα που σας ζητήθηκε.

Στο σημερινό ΚΑΤΕΠΕΊΓΟΝ Δημοτικό Συμβούλιο ο Δήμος μας τρέχει ΠΑΛΙ να προλάβει καταληκτικές ημερομηνίες.

ΜΙΣΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ κε Θανάση Αλαΐσκα…

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα δέχεται αιτήσεις από τη 28η/11/2023, οι οποίες κατατίθενται ηλεκτρονικά και ψηφίσαμε ΟΜΟΦΩΝΑ την ένταξη του στο Δημοτικό Συμβούλιο 29/02/2024. 

Το κενό τριών μηνών, δεν δικαιολογεί το κατεπείγον αλλά αναδεικνύει την ανικανότητα να προλάβετε προθεσμίες, στοχεύοντας μάλιστα, σε μικρότερους χρόνους δράσης του έργου.

Γιατί και στις 3 δράσεις που εξασφαλίσατε, η διάρκεια του σχεδίου είναι 24 μήνες αντί 36; 

ΜΙΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ Κε Αλαΐσκα.

Θα ήταν ενδιαφέρον, να δημοσιοποιήσετε τον κατάλογο κατάταξης του δήμου μας από την επιτροπή αξιολόγησης.

Για ακόμη μία φορά η έλλειψη οργάνωσης και η προχειρότητα σας είναι εμφανής,  ώστε να μπορούν τα θέματα να έρχονται στην ώρα τους προς συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο.

Όμως η ανεπάρκεια σας φαίνεται και από την έλλειψη οράματος για το μέλλον των ευάλωτων άνεργων νέων του τόπου μας, γιατί η ζωγραφική σε.. ΚΑΦΑΟ της ΔΕΗ, μπορεί να είναι διασκεδαστική αλλά δεν λύνει προβλήματα.

Εν κατακλείδι, το.. κατεπείγον της υπόθεσης είναι η αλλαγή νοοτροπίας σας και η προσήλωση σε χρόνους και προθεσμίες. Καμία ανοχή στην επανειλημμένη χαλαρότητα που σας διακρίνει.

Προς ενημέρωση. Άλλοι Δήμοι, έχουν ΗΔΗ ενταχθεί και μάλιστα με 36 μήνες!

Συμβουλή προς τον Εντεταλμένο για θέματα Νεολαίας Σαλαμίνας.

Μην αφήνετε να σας εκθέτουν…

Να θυμάστε ότι όλοι θα κριθούμε για την κοινωνική πολιτική που επιβάλλεται χαράξει ο Δήμος μας αλλά την για έλλειψη του, δεν θα είμαστε όλοι υπόλογοι.

Αραβανή Υβόνη

Δημοτική Σύμβουλος Σαλαμίνας

Σημείωση “ΦΩΝΗΣ”: Το δελτίο τύπου της Κας Υβόνης Αραβανή βγήκε ως απάντηση στην παρακάτω ανάρτηση του αντιδημάρχου Οικονομικών που κατά τη πάγια συνήθεια της από αυτή τη δημοτική αρχή δεν στάλθηκε στη “ΦΩΝΗ”

” Πιστεύαμε πως σε αυτή την θητεία θα υπήρχε άλλη νοοτροπία στην αντιπολίτευση. Πριν δύο μέρες στο Δημοτικό συμβούλιο η Κα Αραβανη έφερε θέμα <<Δράσεις που αφορούν την νεολαία >>.Με μεγάλη χαρά αναπτύξαμε όλο το πλαίσιο δράσεων της θητείας 2019-2023 και το στρατηγικό πλάνο της νέας θητείας. Σήμερα πραγματοποιήθηκε ένα έκτακτο συμβούλιο με θέμα: Έγκριση συμμετοχής του Δήμου Σαλαμίνας σε Δράσεις Erasmus+.Ο Δήμος μας τρέχει να προλάβει την καταληκτική ημερομηνία 05/03/2024 , ποιος πιστεύει πως το θέμα αυτό δεν είναι ορισμός του κατεπείγοντος ; Δυστυχώς η πλειοψηφία των μελών της παράταξης Με δύναμη και όραμα δεν το θεώρησαν κατεπείγων. Ευτυχώς που υπάρχουν μέλη της αντιπολίτευσης που λειτούργησαν με λογική και διαχωρίσαν την θέση τους ( Κος Αγαπιου, Κος Δερτούζος και Κος Ραπτόπουλος).Το αληθινό ενδιαφέρον εκδηλώνεται με πράξεις όχι με λόγια. Προς ενημέρωση το αίτημα ανέρχεται στις 850.000 ευρώ για 3 Δράσεις.”

error: Content is protected !!