Κυκλοφορεί ήδη το φύλλο της “ΦΩΝΗΣ” για το 1ο δεκ/ρο του Μαρτίου-Δείτε το εξώφυλλο και διαβάστε το editorial Κυκλοφορεί ήδη το φύλλο της “ΦΩΝΗΣ” για το 1ο δεκ/ρο του Μαρτίου-Δείτε το εξώφυλλο και διαβάστε το editorial
Κυκλοφορεί ήδη το φύλλο της “ΦΩΝΗΣ” για το 1ο δεκ/ρο του Μαρτίου. Παραμένουμε πιστοί στην δεκαπενθήμερη κυκλοφορία μας δίνοντας στους κατοίκους και τις επιχειρήσεις... Κυκλοφορεί ήδη το φύλλο της “ΦΩΝΗΣ” για το 1ο δεκ/ρο του Μαρτίου-Δείτε το εξώφυλλο και διαβάστε το editorial

Κυκλοφορεί ήδη το φύλλο της “ΦΩΝΗΣ” για το 1ο δεκ/ρο του Μαρτίου. Παραμένουμε πιστοί στην δεκαπενθήμερη κυκλοφορία μας δίνοντας στους κατοίκους και τις επιχειρήσεις του νησιού μια πραγματική εφημερίδα. Μακριά από λόγια του αέρα, ψέματα και ανυπόστατους αριθμούς που χρησιμοποιούν κάποιοι.

Το εξώφυλλό μας:

Το Editorial:

Όταν θα είναι τυπωμένες αυτές οι γραμμές το καρναβάλι θα έχει ήδη τελειώσει και θα είμαστε προ των πυλών της Εθνικής μας επετείου.

Άραγε ο στόχος του δικού μας καρναβαλιού επετεύχθη;

Πέρα από τα βαρύγδουπα δελτία τύπου και τις διαφόρων ειδών αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα, ο πραγματικός στόχος επετεύχθη;

Δε νομίζω ότι έδιωξε την έντονη δυσαρέσκεια που σιγοβράζει εδώ και καιρό για τη δημοτική αρχή του 54%, ούτε καν έδιωξε και από την ίδια τις δαμόκλειες σπάθες που κρέμονται επί της κεφαλής της, αντίθετα δημιούργησε περισσότερη δυσαρέσκεια.

Καλές οι φωτογραφίες διασκεδάζοντων καρναβαλιστών αλλά, ακούστηκαν πολλά παράπονα για την πραγματικότητα που βίωσαν οι καρναβαλιστές.

Έχουμε πάντως γενικά μια τάση να μεγενθύνουμε το ελάχιστο και να ελαχιστοποιούμε το μέγιστο.

Επί της ουσίας όμως, ας είμαστε επιεικείς για την οργάνωση του σε τόσο σύντομο χρόνο και ας ελπίσουμε του χρόνου να αποκτήσει την ιδιαιτερότητα που του έλειπε και να μην είναι κακέκτυπη αντιγραφή άλλων καρναβαλιών.

Στη πολιτική μας σκηνή η δημοτική αρχή κατάφερε επιτέλους να συντάξει έστω και πλασματικό προϋπολογισμό αυτο- αναιρώντας τα επιχειρήματά της για την αύξηση των δημοτικών τελών κερδίζοντας το συγκαταβατικό και ειρωνικό χαμόγελο των αντικειμενικών παρατηρητών.

Η εύλογη πεποίθηση όμως όλων ή τουλάχιστον των περισσοτέρων είναι ότι η Σαλαμίνα υπό τη διοίκηση Παναγόπουλου πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο σε αντίθεση με το όμορο Πέραμα.

Και για να μην σας κουράζω άλλο μια εύλογη απορία.

Ποιος νοήμων άνθρωπος και όχι μόνο δημοτικός σύμβουλος θα προέκρινε την υποψηφιότητα που προωθεί η δημοτική αρχή για συμπαραστάτη του Δημότη έναντι της άλλης που έχει κατατεθεί βάση βιογραφικών.

Είμαστε περίεργοι να ακούσουμε τα επιχειρήματα διαφόρων αν και σχεδόν είμαστε σίγουροι ότι θα γελάσουν και οι κοκοβιοί στο Βουρκάρι με αυτά που θα ακουστούν για να δικαιολογηθεί, ενώ η πραγματικότητα βρίσκεται αλλού, όπως όλοι γνωρίζουμε.     

Και μια ανακοίνωση:

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε τις επόμενες μέρες γιορτάζοντας τα 3 χρόνια λειτουργίας της ιστοσελίδας μας ένα δώρο διαφημιστικής στήριξης προς τις επιχειρήσεις του νησιού που θα της μυήσει ταυτόχρονα στην ολοκληρωτική διαφήμιση που προτείνει η “ΦΩΝΗ της ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ”

Μείνετε συντονισμένοι

error: Content is protected !!