Κυκλοφορεί από σήμερα το νέο φύλλο της “ΦΩΝΗΣ” για τις 31/3/2024- δείτε το εξώφυλλο και διαβάστε το editorial Κυκλοφορεί από σήμερα το νέο φύλλο της “ΦΩΝΗΣ” για τις 31/3/2024- δείτε το εξώφυλλο και διαβάστε το editorial
Κυκλοφορεί το νέο φύλλο της “ΦΩΝΗΣ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ” για τις 31/3/2024 μαζί με ένα εξαιρετικό ένθετο για την πυρηνική ενέργεια γραμμένο από τον κ.... Κυκλοφορεί από σήμερα το νέο φύλλο της “ΦΩΝΗΣ” για τις 31/3/2024- δείτε το εξώφυλλο και διαβάστε το editorial

Κυκλοφορεί το νέο φύλλο της “ΦΩΝΗΣ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ” για τις 31/3/2024 μαζί με ένα εξαιρετικό ένθετο για την πυρηνική ενέργεια γραμμένο από τον κ. Στέφανο Μπινιάρη.

Δείτε το εξώφυλλο:

Διαβάστε το editorial:

Μια εκδήλωση ήρθε να ταράξει τα λιμνάζοντα ύδατα του απόλυτου ωχαδελφισμού μας και της απίστευτης εικονικής πραγματικότητας που βιώνουμε τα τελευταία χρόνια, όπου το ελάχιστο μετατρέπεται σε μέγιστο και το μέγιστο σε ελάχιστο.

Μια εκδήλωση που έδειξε σε όλους μας την μόνη αλήθεια. Ότι μπορούμε ενωμένοι να καταφέρουμε πολλά πράγματα. Ο σκοπός της , ο μόνος σκοπός της, η ευαισθητοποίηση για τον παιδικό αυτισμό. Ούτε το εφήμερο χειροκρότημα , ούτε οτιδήποτε άλλο.

Οι διοργανωτές δεν άφησαν να χαλάσει τίποτα το πλάνο τους και για αυτό ήρθε αυτό το αποτέλεσμα. Είχαν το όραμα και τη δύναμη να την πραγματοποιήσουν χωρίς να στηριχθούν στις πλάτες κανενός θεσμικού προσώπου για να προσπαθήσει με τη σειρά τους να τους “καπελώσει” παρά μόνο όλων εμάς και το αποτέλεσμα τους δικαίωσε.

Μια εκδήλωση που θα πρέπει να γίνει θεσμός και να πραγματοποιείται κάθε χρόνο με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και χωρίς να προσπαθήσει κανείς μα κανείς να την πάρει υπό την αιγίδα του. Χορτάσαμε από αιγίδες χωρίς ουσιαστικό νόημα. Περισσότερα όμως στο επόμενο τεύχος. Προς το παρόν Στέλλα, Παύλο, Δημήτρη ένα μεγάλο σας ευχαριστούμε.

Στον αντίποδα σάλος ενδέχεται να ξεσπάσει αν τελικά επιβεβαιωθούν οι υποψίες και η δημοτική αρχή απολέσει μια ακόμη χρηματοδότηση. Αυτή της αποχέτευσης των εργατικών κατοικιών. Αυτή που μας έλεγε προεκλογικά ότι θα ξεκινούσε σύντομα. Ελπίζουμε μόνο αν η επικαιροποίηση της μελέτης που σκέφτηκε σαν ύστατη λύση και την πλήρωσε με 19.964,00 ευρώ πετύχει και δεν χαθεί έστω και την ύστατη στιγμή. Είδωμεν.

Το σίγουρο όμως είναι ότι τα ποτάμια των λυμάτων θα συνεχίσουν να τρέχουν για αρκετό καιρό ακόμα.  

Η “ΦΩΝΗ” με τον καφέ σας :

Απολαύστε το καφέ σας διαβάζοντας τη “ΦΩΝΗ”

error: Content is protected !!