Χωρίς άδεια δύο χρόνια τώρα η κρεμαστή κερκίδα του “Γραμματικός”; Χωρίς άδεια δύο χρόνια τώρα η κρεμαστή κερκίδα του “Γραμματικός”;
Η αποστολή που δίνει ο λαός σε μια σοβαρή δημοτική αρχή είναι να αντιμετωπίζει τα προβλήματα του τόπου της. Πολλές δημοτικές αρχές έχουν επίγνωση... Χωρίς άδεια δύο χρόνια τώρα η κρεμαστή κερκίδα του “Γραμματικός”;

Η αποστολή που δίνει ο λαός σε μια σοβαρή δημοτική αρχή είναι να αντιμετωπίζει τα προβλήματα του τόπου της.

Πολλές δημοτικές αρχές έχουν επίγνωση των προβλημάτων και δουλεύοντας με όραμα και την δέουσα σοβαρότητα δίνουν λύσεις. Άλλες πάλι, τις ενδιαφέρει το τι θα ποστάρουν στα κοινωνικά δίκτυα για να εξαπατήσουν πολιτικά τους εντολείς τους ώστε να συνεχίσουν να βιοπορίζονται από τον κρατικό ή δημοτικό κορβανά, ομολογώντας ανερυθρίαστα ότι είναι επαγγελματίες πολιτικοί.

Άλλωστε, οι υπερφίαλες αναρτήσεις στον κατακλυσμό των διαφόρων ειδών ειδήσεων στο διαδίκτυο, ενίοτε ξεχνιούνται. Έτσι οι “επαγγελματίες” πολιτικοί κερδίζουν με το “φαίνεσθαι” και όχι με το “είναι” την όποια αποδοχή του κόσμου και τη συνέχιση του βιοπορισμού τους στη πραγματικότητα εις βάρος των εκλογέων τους, τους οποίους ουσιαστικά θεωρούν εμμέσως πλην όμως σαφώς ηλίθιους.

Μένει μόνο να μην συμβεί το κακό κατά τη διάρκεια της δικής τους ευθύνης. Τώρα θα με ρωτήσετε τι κάθομαι και γράφω Σαββατιάτικα.

Η απάντηση όμως είναι απλή. Αλήθειες που κάποιοι προσπαθούν να αποκρύψουν κρύβοντας τις κάτω από το χαλί της δικής μας ανοχής. Αλήθειες που ευτυχώς, αν και αργά συνήθως, αποκαλύπτονται όπως πρόσφατα έγινε στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Δυστυχώς όμως μετά την απομάκρυνση από την κάλπη ουδεν λάθος αναγνωρίζεται.

Την αφορμή για να τα γράψω πάντως αυτά, μου την έδωσε ένα παλιότερο άρθρο της “ΦΩΝΗΣ” από την εποχή που η δημοτική αρχή Παναγόπουλου μας έστελνε τα δελτία τύπου της και πριν το σταματήσει, προσπαθώντας να περάσει στο κόσμο ότι δεν είμαστε αντικειμενικοί και αποκρύπτουμε το “σπουδαίο” έργο της.

Δυστυχώς όμως για εκείνη δεν έχουμε διαψευστεί ποτέ και αποκαλυπτικά άρθρα μας έχουν αναδημοσιευτεί και από άλλες ενημερωτικές σελίδες του νησιού. Ας το δούμε λοιπόν:

“Η νέα κρεμαστή κερκίδα στο κλειστό Γυμναστήριο ‘Ν. Γραμματικός’ είναι γεγονός στον Δήμο Σαλαμίνας”

Σαλαμίνα, 18.02.2022

Άλλη μια δέσμευση μας έγινε πραγματικότητα.

Ύστερα από αίτημα των αθλητικών συλλόγων, που αγωνίζονται στο κλειστό γυμναστήριο ‘Ν. Γραμματικός’, η νέα κρεμαστή κερκίδα είναι γεγονός. Με τον τρόπο αυτό αυξήσαμε την χωρητικότητα του γηπέδου ενώ παράλληλα δημιουργήθηκε χώρος για τα τηλεοπτικά συνεργεία. Το κόστος της κατασκευής είναι από ίδιους πόρους του ΝΠΔΔ ΑΚΟΙΠΟΠ. Ευχαριστούμε θερμά την Πρόεδρο του Σ.Ε.Φ. κα. Χριστίνα Τσιλιγκίρη, που συνέδραμε στο έργο με την δωρεά των καθισμάτων.

Εκ Γραφείου Τύπου”


Οφείλουμε να ξαναευχαριστήσουμε τη πρόεδρο του ΣΕΦ για τη δωρεά της στο Δήμο.

Η Χριστίνα Τσιλιγκίρη έχει σταθεί πάμπολες φορές δίπλα στη Σαλαμίνα και αυτο δεν ξεχνιέται ούτε και πρέπει. Αλλά δεν μπορούμε να μην πούμε ότι ενώ έχουν περάσει 2 και πλέον χρόνια από εκείνο το δελτίο τύπου η επιπλέον κερκίδα που αποτελούσε δέσμευση της δημοτικής αρχής και έγινε παραμένει χωρίς άδεια.

Αλήθεια γιατί άραγε; Είναι τόσο δύσκολο; Ή μήπως μετά τις απαραίτητες φωτογραφίες θεωρήθηκε ελάσσον ζήτημα η ασφάλεια των θεατών από τον τότε πρόεδρο του ΑΚΟΙΠΟΠ.

Ίσως δε, μετά την κατάργηση του ΑΚΟΙΠΟΠ και την αλλαγή της θέσης του και εφόσον πια ο ίδιος δεν κινδυνεύει, να μην τον ενδιαφέρει. Αυτός τη φωτογραφία την έβγαλε.

Αλλά ο άμεσα ενδιαφερόμενος αυτή τη στιγμή αντιδήμαρχος αθλητισμού τι έχει κάνει και γιατί να πληρώσει την όποια “κακιά στιγμή” χωρίς ουσιαστικά να έχει ευθύνη. Σε πρόσφατο παιχνίδι η πάνω κερκίδα γέμισε από κόσμο.

Ήταν ασφαλής η κερκίδα για αυτό το κόσμο; Τι συμβαίνει τελικά και 2 χρόνια μετά δεν έχουμε την απαραίτητη άδεια; Πάμε και όπου βγεί ο δήμος μας και σε αυτή τη περίπτωση που δυστυχώς δεν είναι και η μοναδική;

Κύριε Παπασάββα τρέχτε. Η δαμόκλειος σπάθη είναι πλέον πάνω από το δικό σας κεφάλι, αφού κάποιοι άλλοι θεωρούν πολιτική τις φωτογραφίες στα κοινωνικά δίκτυα.

Νικόλας ο ψαράς
και για την αντιγραφή
Νίκος Γιαννόπουλος

Υ.Γ. Κάποιοι προσπαθούσαν στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο να επεξηγήσουν εκφράσεις όπως “σπέκουλα”, ή “κατάχρηση εξουσίας”. Μπορούν, μήπως οι ίδιοι να μας επεξηγήσουν την έκφραση “είσαι ή είναι κότα” και για ποιους χρησιμοποιείται μεταφορικά ευρέως τόσο στη πολιτική όσο και αλλού από τον λαό; και φυσικά αν είναι ή δεν είναι υβριστική αλλά δείγμα συμπεριφοράς πολιτικής ή άλλης.

error: Content is protected !!