Εγκαθίσταται άμεσα ΑΤΜ της Εθνικής τράπεζας στο Πέραμα Εγκαθίσταται άμεσα ΑΤΜ της Εθνικής τράπεζας στο Πέραμα
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣΔΗΜΟΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ Πέραμα 27/ 5 /2024ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Εγκαθίσταται άμεσα ΑΤΜ της Εθνικής τράπεζας στο Πέραμα Ο αγώνας της δημοτικής αρχής... Εγκαθίσταται άμεσα ΑΤΜ της Εθνικής τράπεζας στο Πέραμα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ
Πέραμα 27/ 5 /2024
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εγκαθίσταται άμεσα ΑΤΜ της Εθνικής τράπεζας στο Πέραμα

Ο αγώνας της δημοτικής αρχής και οι παρεμβάσεις της στους αρμόδιους έφεραν αποτέλεσμα.

Η Εθνική τράπεζα προχωράει στην εγκατάσταση μηχανήματος αυτόματης ανάληψης χρημάτων στην Λεωφόρο Ειρήνης και Βάρναλη, στο σούπερ μάρκετ που βρίσκεται στο συγκεκριμένο σημείο.

Η έλλειψη ΑΤΜ είχε δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στους κατοίκους της πόλης και μεγάλη ταλαιπωρία, ιδιαίτερα στους ηλικιωμένους. Ο δήμαρχος Περάματος είχε επικοινωνήσει και με τους αρμόδιους και είχαν δεσμευτεί για την επίλυση του θέματος.

Σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Περάματος κ. Γιάννης Λαγουδάκος τόνισε: «Το γεγονός ότι η δημοτική αρχή Περάματος επιλύει προβλήματα τα οποία για δεκαετίες ήταν άλυτα δεν σημαίνει πως εμείς είμαστε αρμόδιοι για όλα τα προβλήματα που υπάρχουν στο Πέραμα. Μετά από πίεσή μας στην ηγεσία της εθνικής τράπεζας, στις 4 Ιουνίου θα εγκατασταθεί μηχάνημα στο σούπερ μάρκετ ΚΡΗΤΙΚΟΣ, στην λεωφόρο Ειρήνης και Βάρναλη».

error: Content is protected !!