Ξεκίνησαν οι πολιτιστικές εκδηλώσεις Ξεκίνησαν οι πολιτιστικές εκδηλώσεις
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣΔΗΜΟΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ Πέραμα 27/ 5 /2024ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ξεκίνησαν οι πολιτιστικές εκδηλώσεις Την έναρξη των πολύμορφων πολιτιστικών εκδηλώσεων του καλοκαιριού, που... Ξεκίνησαν οι πολιτιστικές εκδηλώσεις

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ Πέραμα 27/ 5 /2024
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ξεκίνησαν οι πολιτιστικές εκδηλώσεις

Την έναρξη των πολύμορφων πολιτιστικών εκδηλώσεων του καλοκαιριού, που ετοιμάζει ο Δήμος Περάματος, άνοιξε το περασμένο Σάββατο, το 1ο Εαρινό Χορωδιακό Φεστιβάλ Περάματος.

Στο πλήρως φροντισμένο και κατάμεστο θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης», δίπλα στον ιστορικό χώρο της ναυμαχίας της Σαλαμίνας, οι θεατές απόλαυσαν τις μελωδίες από την ιστορική χορωδία Νίκαιας, την Μικτή χορωδία Δήμου Βύρωνα «Μελωδικοί Ταξιδιώτες», την Μικτή Χορωδία Δήμου Αγίας Παρασκευής , την Μικτή Χορωδία Δήμου Παπάγου-Χολαργού και την χορωδία του Δήμου Περάματος.

Σε δηλώσεις του, ο δήμαρχος Περάματος κ. Γιάννης Λαγουδάκος, τόνισε: «Η διοργάνωση ποικίλων πολιτιστικών εκδηλώσεων στην πόλη μας ως βασική κοινωνική έκφραση και η δημιουργία υψηλού πολιτισμικού κεφαλαίου προ όφελος τη τοπικής μας κοινωνία αποτελεί κύριο στόχο μας και ήδη είμαστε έτοιμοι για την υλοποίησή τους. Το Πέραμα δεν είναι μόνο η πόλη της βαριάς ναυπηγικής βιομηχανίας. Μπορεί και δικαιούται να γίνει και η πόλη του πολιτισμού και δουλεύουμε ώστε κάθε καλλιτεχνική δραστηριότητα να μπορεί να βρει χώρο έκφρασης στον δήμο μας και οι δημότες μας να συμμετέχουν ελεύθερα σε αυτές»

error: Content is protected !!