Ο Δήμος Περάματος στην Attica Green Expo Ο Δήμος Περάματος στην Attica Green Expo
Δυναμική παρουσία έδωσε ο Δήμος Περάματος στην Έκθεση Attica Green Expo. Η Αttica Green Expo είναι μια έκθεση με περιβαλλοντικό και κοινωνικό πρόσημο η... Ο Δήμος Περάματος στην Attica Green Expo

Δυναμική παρουσία έδωσε ο Δήμος Περάματος στην Έκθεση Attica Green Expo.

Η Αttica Green Expo είναι μια έκθεση με περιβαλλοντικό και κοινωνικό πρόσημο η οποία συνδέει τους πολίτες με τους δημόσιους και τους ιδιωτικούς φορείς. Βασικός άξονας είναι η ευαισθητοποίηση των πολιτών σε περιβαλλοντικά θέματα, η ενημέρωση για το θετικό οικολογικό αντίκτυπο αλλά και η ανάδειξη της προσπάθειας των εταιρειών, των φορέων και της ΚτΠ σε καινοτόμες δράσεις και πρακτικές που αφορούν τον πλανήτη μας.





Η Attica Green Expo αντιλαμβάνεται τον ρόλο της ως μέρος της λύσης σε αυτό που ονομάζεται ενίσχυση της περιβαλλοντικής συνείδησης στις νέες γενιές. Στο επίκεντρό της φιλοσοφίας της βρίσκεται η ακλόνητη πεποίθησή της ότι, μέσα από τις προσπάθειές της μπορούν να εμπνεύσουν και να βοηθήσουν στην διάπλαση μιας συλλογικής περιβαλλοντικής συνείδησης και να διαμορφώσουν περιβαλλοντικά υπεύθυνους πολίτες εφαρμόζοντας δράσεις και προγράμματα πολιτιστικού και εκπαιδευτικού χαρακτήρα. Πεποίθησή μας είναι ότι η περιβαλλοντική συνείδηση καλλιεργείται και μεταλαμπαδεύεται.







error: Content is protected !!