Έδειξε η παράταξη Μαραγκάκη πόσο τρέμει τον δημοκρατικό διάλογο και την αλήθεια Έδειξε η παράταξη Μαραγκάκη πόσο τρέμει τον δημοκρατικό διάλογο και την αλήθεια
Νέα “ήθη” και πρακτικές που απαξιώνουν τον κορυφαίο θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης , το Δημοτικό Συμβούλιο , από την παράταξη της Δημοτικής Αρχής Μαραγκάκη... Έδειξε η παράταξη Μαραγκάκη πόσο τρέμει τον δημοκρατικό διάλογο και την αλήθεια

Νέα “ήθη” και πρακτικές που απαξιώνουν τον κορυφαίο θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης , το Δημοτικό Συμβούλιο , από την παράταξη της Δημοτικής Αρχής Μαραγκάκη , στη Νίκαια.




Μετά την άρνηση της , τους πρώτους μήνες της θητείας της , να ΜΗ διεξάγεται προ ημερησίας διάταξης συζήτηση στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου , αυτό που έπραξε σε προηγούμενη συνεδρίαση , τα ξεπέρασε όλα:




Τα μέλη της -Δημοτικοί Σύμβουλοι , αποχώρησαν από τα έδρανα τους και την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου , όταν ζήτησε και έλαβε το λόγο ο Δημοτικός Σύμβουλος, Νίκος Μπακιρτζής , της αντιπολίτευσης , για το επεισόδιο με τον αντιδήμαρχο πριν δυο μήνες στο Ειρηνοδικείο.




Γιατί ; Δεν άντεχαν να ακουστεί η παράθεση των γεγονότων από εκείνον που έσπευσαν να ” λιθοβολήσουν” χωρίς να γνωρίζουν την άποψη του;
Μάλιστα οι ίδιοι είναι που είχαν αρνηθεί, να μιλήσει αυτόπτης μάρτυρας , πρώην αυτοδιοικητικός ,για το τι συνέβη στο Ειρηνοδικείο , στην έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για το θέμα.




Στην οποία σημειωτέον , είχαν καταθέσει ένα τόσο κατάπτυστο κείμενο να υιοθετηθεί ως ψήφισμα , που τελικά δεν πέρασε , παρότι έχουν την πλειοψηφία και τελικά μετά από διαβουλεύσεις ημερών εκδόθηκε άλλο.

news-ta.gr



error: Content is protected !!