Ξεκρέμαστες θα αφήσει νομικά ο Χουρσαλάς τις δεκάδες οικογένειες στο Σχιστό που χάνουν τα σπίτια τους από το “Κτηματολόγιο”; Ξεκρέμαστες θα αφήσει νομικά ο Χουρσαλάς τις δεκάδες οικογένειες στο Σχιστό που χάνουν τα σπίτια τους από το “Κτηματολόγιο”;
Αναβρασμός επικρατεί στο Σχιστό Κορυδαλλού. Δεκάδες οικογένειες καλούνται να αποχωρήσουν από τις κατοικίες τους- που έχουν ορισμένοι από τις αρχές της δεκαετίας του ‘... Ξεκρέμαστες θα αφήσει νομικά ο Χουρσαλάς τις δεκάδες οικογένειες στο Σχιστό που χάνουν τα σπίτια τους από το “Κτηματολόγιο”;

Αναβρασμός επικρατεί στο Σχιστό Κορυδαλλού.

Δεκάδες οικογένειες καλούνται να αποχωρήσουν από τις κατοικίες τους- που έχουν ορισμένοι από τις αρχές της δεκαετίας του ‘ 60-λόγω του Κτηματολογίου.

Πρόκειται για τα οικήματα που βρίσκονται εκτός σχεδίου, μπροστά από τα πρώην λατομεία , στην παλαιά Χωροφυλακή- Πανόραμα και στην περιοχή του Αγ. Νικολάου.



Οι περιοχές αυτές είναι χαρακτηρισμένες ως δασικές ή αναδασωτέες.

Οι κάτοικοι είναι εξοργισμένοι με τη Δημοτική Αρχή Χουρσαλά που είχε δώσει υποσχέσεις προεκλογικά.

Δεν είναι τυχαίο ότι σ’ αυτή την περιοχή, πέρυσι στις Δημοτικές Εκλογές ,  υπερψηφίστηκε  και έλαβε και  ποσοστό -μαμούθ, πάνω από 70%, που κανένας δήμαρχος δεν είχε πετύχει από το 1975 και μετά.

Τόσο πολύ είχαν εναποθέσει οι κάτοικοι τις ελπίδες τους , σ΄αυτά τα λεγόμενα , παρότι τα προηγούμενα χρόνια ΟΥΔΕΝ είχε πράξει για το θέμα αυτό.

Τώρα, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δήμος δεν θα αναλάβει τη νομική στήριξη τους , με ότι αυτό-πολύ αρνητικά-συνεπάγεται για την κατάληξη της τόσο σημαντικής αυτλης υπόθεσης .



Αντίθετα φέρεται, ότι θα δώσει στον καθένα ,όλο κι όλο ένα  ελάχιστο χρηματικό βοήθημα , για δικηγόρο, ενστάσεις κλπ.

korydallosnews.gr









error: Content is protected !!