Θεοδωρικάκος: Ετοιμάζει επισκέψεις σε αστυνομικά τμήματα περιοχών με υψηλή εγκληματικότητα Θεοδωρικάκος: Ετοιμάζει επισκέψεις σε αστυνομικά τμήματα περιοχών με υψηλή εγκληματικότητα
Αιφνιδιαστικές επισκέψεις σε αστυνομικά τμήματα κυρίως περιοχών που παρουσιάζουν υψηλή εγκληματικότητα, ετοιμάζει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος.  Πρόκειται για έναν κύκλο παρουσίας του νέου υπουργού... Θεοδωρικάκος: Ετοιμάζει επισκέψεις σε αστυνομικά τμήματα περιοχών με υψηλή εγκληματικότητα

Αιφνιδιαστικές επισκέψεις σε αστυνομικά τμήματα κυρίως περιοχών που παρουσιάζουν υψηλή εγκληματικότητα, ετοιμάζει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος. 

Πρόκειται για έναν κύκλο παρουσίας του νέου υπουργού σε αστυνομικά τμήματα με στόχο να δει ο ίδιος πως ακριβώς σχεδιάζεται και εφαρμόζεται το επιχειρησιακό σχέδιο αστυνόμευσης στις γειτονιές της πόλης και ταυτόχρονα να δει ο ίδιος αρρυθμίες και προβλήματα.

Το βράδυ θα συμμετέχει σε μεγάλη διαδικτυακή σύσκεψη στην οποία θα είναι παρόντες η φυσική ηγεσία αλλά και όλοι οι προϊστάμενοι διευθύνσεων από όλη τη χώρα. Ο κύριος Θεοδωρικάκος τόνισε ότι βασική κατεύθυνση θα είναι η ασφάλεια και ο κοινωνικός χαρακτήρας της αστυνομίας, ενώ ζήτησε να υπάρχουν αυξημένες περιπολίες ειδικά σε περιοχές όπου τα φαινόμενα της λεγόμενης «εγκληματικότητας του δρόμου» είναι αυξημένα.

cnn.gr

error: Content is protected !!