Πολιτικό Πολιτισμό διδάσκει η Βάσω, πολιτική αλητεία και αλαζονεία η Δημοτική Αρχή Πολιτικό Πολιτισμό διδάσκει η Βάσω, πολιτική αλητεία και αλαζονεία η Δημοτική Αρχή
Απρόβλεπτες συνέπειες μπορεί να επιφέρει στο νησί, η απαξίωση της Περιφέρειας Αττικής και του Περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη, όπως εκφράζεται από την πολιτική αλητεία και... Πολιτικό Πολιτισμό διδάσκει η Βάσω, πολιτική αλητεία και αλαζονεία η Δημοτική Αρχή

Απρόβλεπτες συνέπειες μπορεί να επιφέρει στο νησί, η απαξίωση της Περιφέρειας Αττικής και του Περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη, όπως εκφράζεται από την πολιτική αλητεία και αλαζονεία του Δημάρχου Σαλαμίνας και της Δημοτικής του Αρχής.

Στα σημερινά αποκαλυπτήρια του μνημείου για τη γενοκτονία του Ποντιακού ελληνισμού, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Πολιτισμού Παντελής Διολέτης καταστρατηγώντας κάθε έννοια πρωτοκόλλου, μάλλον εκτελώντας άνωθεν εντολές, δεν έδωσε καν το λόγο στην Αντιπεριφερειάρχη Βάσω Θεοδωρακοπούλου Μπόγρη, που ήταν παρόν στην εκδήλωση εκπροσωπώντας της Περιφέρεια Αττικής και τον Περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη.

Σε αντίθεση με αυτή τη συμπεριφορά η Αντιπεριφερειάρχης την Παρασκευή 1η μέρα του φεστιβάλ της Περιφέρειας για τον Γιώργο Παπασιδέρη κάλεσε τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Πολιτισμού και όχι μόνο που παρευρισκόταν στην εκδήλωση να βραβεύσει συμμετέχοντες.

Η Αντιπεριφερειάρχης συνεχίζει και εκφράζει τον πολιτικό πολιτισμό που θα έπρεπε να έχει ο τόπος μας σε αντίθεση με την μελλοντικά απελθούσα Δημοτική Αρχή.

Φυσικά αυτή την πολιτικά αισχρή συμπεριφορά ο κόσμος της Σαλαμίνας την βλέπει και του προκαλεί άκρως δυσάρεστα συναισθήματα. Η Βάσω, η δική του Βάσω που τόσες ελπίδες είχε στηρίξει και στηρίζει πάνω της, να τυγχάνει τέτοιας αντιμετώπισης από πολιτικά τυχάρπαστους που σε μερικούς μήνες θα είναι παρελθόν. Μια συμπεριφορά που στο πρόσωπο της προσβάλλει και την Περιφέρεια Αττικής που τόσο έχει βοηθήσει τη Σαλαμίνα τα τελευταία χρόνια.

Νικόλας ο Ψαράς

και για την αντιγραφή

Νίκος Γιαννόπουλος

error: Content is protected !!