Συνεχίζει η απαράδεκτη κατάσταση στα κοιμητήρια και όχι μόνο… Συνεχίζει η απαράδεκτη κατάσταση στα κοιμητήρια και όχι μόνο…
Συνεχίζει να είναι απαράδεκτη η κατάσταση στα Κοιμητήρια του νησιού, θυμίζοντας εν έτει 2022 τριτοκοσμική χώρα. Παρά τις προειδοποιήσεις που έχει λάβει η Δημοτική... Συνεχίζει η απαράδεκτη κατάσταση στα κοιμητήρια και όχι μόνο…

Συνεχίζει να είναι απαράδεκτη η κατάσταση στα Κοιμητήρια του νησιού, θυμίζοντας εν έτει 2022 τριτοκοσμική χώρα. Παρά τις προειδοποιήσεις που έχει λάβει η Δημοτική Αρχή από το υγειονομικό, σύμφωνα με πληροφορίες της “ΦΩΝΗΣ”, δείχνει να αδιαφορεί παντελώς και να ενδιαφέρεται μόνο για την αυτοπροβολή της με διάφορους τρόπους αλλά και εκεί αποτυγχάνει παταγωδώς.

Αυτό όμως που δημιουργεί πληθώρα ερωτηματικών είναι η ύπαρξη ενεργής εργολαβίας για την αποκομιδή τόσο των μπαζών (περίπτωση Μπιζανίου)

όσο και για τα ειδικού τύπου εκ αυτών, όπως κάλλιστα θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν τα μπάζα που προέρχονται από τις εκσκαφές των νεκροταφείων. Οι αρμόδιοι αντιδήμαρχοι Καθαριότητας και Καθημερινότητας είναι υποχρεωμένοι, αντί να κάνουν γελοίες πολιτικές αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα να απαντήσουν επίσημα και σοβαρά πλέον, για το τι συμβαίνει στη πραγματικότητα και γιατί δεν έχει προχωρήσει είτε ο Δήμος είτε ο εργολάβος στην αποκομιδή τους.

Νικόλας ο Ψαράς

και για την αντιγραφή

Νίκος Γιαννόπουλος

error: Content is protected !!