Ακυρώνει τα ειδοποιητήρια η τ. Δήμαρχος Ρούλα Νάννου, εκθέτοντας την Δημοτική Αρχή και τον Δήμαρχο. Ακυρώνει τα ειδοποιητήρια η τ. Δήμαρχος Ρούλα Νάννου, εκθέτοντας την Δημοτική Αρχή και τον Δήμαρχο.
Την άμεση σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου ζήτησε η τ. Δήμαρχος Ρούλα Νάννου, ώστε να ακυρωθούν οι παράνομες αποφάσεις αρ. 83 και 84/2022 του Δημοτικού... Ακυρώνει τα ειδοποιητήρια η τ. Δήμαρχος Ρούλα Νάννου, εκθέτοντας την Δημοτική Αρχή και τον Δήμαρχο.

Την άμεση σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου ζήτησε η τ. Δήμαρχος Ρούλα Νάννου, ώστε να ακυρωθούν οι παράνομες αποφάσεις αρ. 83 και 84/2022 του Δημοτικού Συμβουλίου. Σε αυτές τις παράνομες αποφάσεις στηρίχθηκαν οι βεβαιωτικοί κατάλογοι και τα ειδοποιητήρια που εστάλησαν σε χιλιάδες ιδιοκτήτες γης με βεβαιωμένη οφειλή και άμεση πληρωμή.

τα ειδοποιητήρια που εστάλησαν
η σύγκληση του Δημ. Συμβουλίου που ζήτησε η τ. Δήμαρχος

Διαβάστε γιατί είναι παράνομες οι αποφάσεις:

Ήδη οι ανεξάρτητοι πλέον Δημοτικοί Σύμβουλοι Μάνος Δερτούζος και Υβόννη Αραβανή με κοινό Δελτίο τύπου έχουν ζητήσει Δημόσια Συγνώμη από τους πολίτες της Σαλαμίνας που συνέβαλαν στην αναστάτωσή τους , δηλώνοντας κατηγορηματικά ότι από τούδε και στο εξής, δεν πρόκειται να έχουν καμία εμπιστοσύνη σε οποιοδήποτε θέμα έχει σχέση με πληρωμή χρημάτων και έρχεται στο Δημοτικό Συμβούλιο για ψήφιση.

Διαβάστε το Δελτίο τύπου που έστειλαν:

Με όλα αυτά καθίσταται πλέον σαφές ότι αυτά που έλεγε ο Δήμαρχος για την αναστολή των πληρωμών, απλά προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα. Τι έλεγε ο Δήμαρχος και σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις φαντάζουν αστεία;

“Σχετικά με τα σημειώματα προκαταβολικής εισφοράς σε χρήμα για την ένταξη περιοχών στο Σχέδιο Πόλεως που εστάλησαν σε συμπολίτες μας και προκειμένου όλοι οι συμπολίτες μας να έχουν σαφή εικόνα για το πως θα διαμορφωθεί η ιδιοκτησία τους μετά την ένταξη στο σχέδιο, πριν καταβάλουν τις εισφορές τους, έδωσα τις εξής εντολές στις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου:

Α. Αναστέλλεται η αποστολή και η πληρωμή των σημειωμάτων προκαταβολικών εισφορών.

Β. Θα αναρτηθεί άμεσα, μετά από σχετική απόφαση που θα λάβει το Δημοτικό Συμβούλιο, η πρόταση του μελετητή για την επέκταση του σχεδίου πόλης Α κατοικίας, ώστε οι συμπολίτες μας να λάβουν γνώση.

Αφού έχουν λοιπόν λάβει γνώση, τότε θα αποσταλούν νέα σημειώματα και θα προχωρήσουμε στην προκαταβολή των εισφορών.

Η ένταξη περιοχών στο σχέδιο πόλης είναι χρόνιο αίτημα χιλιάδων συμπολιτών μας. Είναι επίσης έργο αναπτυξιακού χαρακτήρα για τον τόπο. Θα το προχωρήσουμε χωρίς να υπολογίζουμε πολιτικό κόστος.

Όμως θα γίνει με τέτοιο τρόπο, ώστε πριν οποιοσδήποτε συμπολίτης μας πληρώσει έστω και ένα ευρώ, να μπορεί να δει πως θα διαμορφωθεί η ιδιοκτησία του μετά την ένταξη στο σχέδιο πόλης και να έχει την ικανοποίηση ότι ένα χρόνιο αίτημα του που αφορά την περιουσία του, ικανοποιείται.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ”

Για ποια αναστολή μιλούσε άραγε αφού είναι πλέον σαφές ότι οι προκαταβολές που ζητούσε είναι μη νόμιμες; Ποιος ήταν υπεύθυνος για την αποστολή των σημειωμάτων ,γιατί σίγουρα δεν ήταν η αρμόδια υπάλληλος που τα υπογράφει με εντολή Δημάρχου, της οποίας εντέχνως κάποιοι προσπαθούν να της μετακυλήσουν την ευθύνη της αποστολής; Πολλά ακόμα ερωτήματα γεννιούνται για το προσεχές Δημοτικό Συμβούλιο που προβλέπεται θυελλώδες.

Νικόλας ο Ψαράς

και για την αντιγραφή

Νίκος Γιαννόπουλος

error: Content is protected !!