Τα σοβαρά  θέματα του 1ου Κ.Υ Σαλαμίνας τέθηκαν σε συνάντηση με το Διοικητή της 2ης ΔΥΠΕ Τα σοβαρά  θέματα του 1ου Κ.Υ Σαλαμίνας τέθηκαν σε συνάντηση με το Διοικητή της 2ης ΔΥΠΕ
Πραγματοποιήθηκε σήμερα 12/1/2022 συνάντηση της προέδρου του ΚΥ Σαλαμίνας μαζί με την πρώην Αντιπεριφερειάρχη Νήσων και υποψήφια Δήμαρχο Σαλαμίνας κα Βάσω Θεοδωρακοπούλου-Μπόγρη, σε συνάντηση... Τα σοβαρά  θέματα του 1ου Κ.Υ Σαλαμίνας τέθηκαν σε συνάντηση με το Διοικητή της 2ης ΔΥΠΕ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα 12/1/2022 συνάντηση της προέδρου του ΚΥ Σαλαμίνας μαζί με την πρώην Αντιπεριφερειάρχη Νήσων και υποψήφια Δήμαρχο Σαλαμίνας κα Βάσω Θεοδωρακοπούλου-Μπόγρη, σε συνάντηση με το Διοικητή της 2ης ΔΥΠΕ Κο Ρόϊλο για τα σοβαρά διαχρονικά θέματα που απασχολούν το 1ο Κέντρο Υγείας Σαλαμίνας.

Σε σύντομο διάστημα θα υπάρξει συνεχής φύλαξη με σεκιούριτι για την ασφάλεια των εργαζομένων .Έχει ήδη ξεκινήσει η διαδικασία για αύξηση του αριθμού των ειδικευμένων Ιατρών για την ομαλή κάλυψη των εφημεριών και της συνταγογράφησης.

Υπάρχουν μετά από προσπάθειες υπάλληλοι καθαριότητας τις αργίες, τηλεφωνικό κέντρο που έχει ενημερωθεί ο ΟΤΕ και όλοι οι πάροχοι τηλεφωνικών επικοινωνιών και σύντομα θα υπάρχει ενημέρωση διαδικτυακή από επαγγελματική σελίδα του Κέντρου Υγείας για τις παροχές και τις δράσεις του ΚΥ Σαλαμίνας. Επίσης οι συνάδελφοι Ιατροί έχουν μειωμένο εισιτήριο στα FERRY.

Η πρόεδρος του Κ.Υ Σαλαμίνας δήλωσε ότι τα προβλήματα είναι πολύ σοβαρά και παρακάλεσε τους αρμοδίους φορείς να το εκλάβουν και να βοηθήσουν και επιπλέον ως Ιατρός ,ως άνθρωπος και τώρα ως Πρόεδρος του ΚΥ Σαλαμίνας καταδίκασε τις απρεπείς και απαράδεκτες συμπεριφορές σε υγειονομικούς χώρους και γενικά ,αλλά και ότι θα προστατέψει και όποιον της ζητηθεί από τον ασθενή έως τον εργαζόμενο.

error: Content is protected !!