Απάντηση της “ΦΩΝΗΣ” στα FAKE news που διασπείρουν τα υποτιθέμενα “ΝΕΑ του ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ” Απάντηση της “ΦΩΝΗΣ” στα FAKE news που διασπείρουν τα υποτιθέμενα “ΝΕΑ του ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ”
Πρώτα από όλα συγχαρητήρια για τις αναγνώστριές σας και για τα ρεπορτάζ τους που αποδεικνύουν ότι δεν ήταν παρούσες σε αυτό που παρουσιάζουν και... Απάντηση της “ΦΩΝΗΣ” στα FAKE news που διασπείρουν τα υποτιθέμενα “ΝΕΑ του ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ”

Πρώτα από όλα συγχαρητήρια για τις αναγνώστριές σας και για τα ρεπορτάζ τους που αποδεικνύουν ότι δεν ήταν παρούσες σε αυτό που παρουσιάζουν και απλά είναι τουλάχιστον κατευθυνόμενοι και εγκάθετοι.

Σε αντίθεση βέβαια με τους εντολείς σας και τις δικές τους πηγές που και από εκεί πέρασαν και είδαν μόνοι τους, τους δρόμους που έκλεισαν από την συγκέντρωση της κας Κασιμάτη είναι σαφέστατο και προφανές ότι σας φόβισαν τόσο εσάς, όπως επίσης και τους εντολείς σας, σε μέγιστο βαθμό για να χρησιμοποιήσετε τέτοιες προβοκατόρικες μεθόδους με ψευδή δημοσιεύματα.

Φυσικά, αν μια εκδήλωση παρουσιάζεται ψευδώς με τέτοιο τρόπο το πιο πιθανό είναι, ο αντίπαλος τους να μην είναι από τους «απέναντι» αλλά εσωκομματικός, ένας εχθρός εντός των τειχών που αντί να εργάζεται για το καλό της παράταξής του βυσσοδομεί για το προσωπικό του μέλλον. Τελικά μήπως είσαστε απλά φορείς προβοκατόρικων fake news όπως άλλωστε έχει συμβεί σε πλείστες περιπτώσεις στο παρελθόν ;

Συγχαρητήρια για άλλη μια φορά! Ειδικά για την δεοντολογία που έχετε και σας κάνει να καλύπτετε με το λογότυπό σας τα δικά μας λογότυπα, σαν να ήσασταν εσείς εκεί και μεταδίδατε. Δεν χρειάζεται να σας πούμε πώς λέγεται αυτό. Δεν χρειάζεται να σας πούμε πώς χαρακτηρίζουμε όλους αυτούς τους «έξυπνους» που τον δικό μας κόπο το οικειοποιούνται θρασύτατα, άνανδρα. Τι κρύβεται πραγματικά πίσω από αυτή την ενέργειά σας; Μήπως όμως, και θα το επαναλάβουμε, είσαστε απλά πιόνια συγκεκριμένων ιδιοτελών πολιτικών;

error: Content is protected !!