ΚΟΣΜΟΣΥΡΡΟΗ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΟΣΜΟΣΥΡΡΟΗ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ
12 Ιουλίου 2023 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Από το Γραφείο Τύπου του πρώην Δημάρχου Κορυδαλλού, πρώην Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά και επικεφαλής του συνδυασμού «Σύγχρονος Ανθρώπινος Κορυδαλλός, ξανά»,... ΚΟΣΜΟΣΥΡΡΟΗ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ

12 Ιουλίου 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Από το Γραφείο Τύπου του πρώην Δημάρχου Κορυδαλλού, πρώην Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά και επικεφαλής του συνδυασμού «Σύγχρονος Ανθρώπινος Κορυδαλλός, ξανά», Στέφανου Χρήστου, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

ΚΟΣΜΟΣΥΡΡΟΗ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ

Το αδιαχώρητο σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 10 Ιουλίου 2023, στα εγκαίνια του πολιτικού γραφείου του πρώην και υποψήφιου Δήμαρχου Κορυδαλλού, Στέφανου Χρήστου.

Μικρός αποδείχθηκε ο χώρος, αφού οι εκατοντάδες (κάποιοι μιλούν και για πάνω από χίλιους) υποστηρικτές του συνδυασμού «Σύγχρονος Ανθρώπινος Κορυδαλλός, ξανά» δεν χωρούσαν με αποτέλεσμα να γεμίσει ασφυκτικά, όλος ο πεζόδρομος της Αγ. Γεωργίου, από την είσοδο του Μετρό μέχρι την οδό Κρήτης και Σερρών, όπως μπορεί να διαπιστώθεί από τις φωτογραφίες.

Στην καρδιά του καλοκαιριού, οι δημότες επεφύλαξαν ενθουσιώδη υποδοχή στον – επί τρεις τετραετίες – Δήμαρχο Κορυδαλλού, στέλνοντας σαφές και ηχηρό μήνυμα ενόψει των δημοτικών εκλογών και εκείνος τους το ανταπέδοσε με μία προσωπική χειραψία σε κάθε μία και σε κάθε έναν, σε μία διαδικασία που κράτησε πάνω από δύο ώρες.

Μετά τον καθιερωμένο αγιασμό, και τον πρόλογο του πρώην Δημάρχου Περάματος και προέδρου της Ένωσης Ποινικολόγων Ελλάδας, Γιάννη Γλύκα, ο Στέφανος Χρήστου, έκανε λόγο για «συγκινητική αγάπη και παρουσία του κόσμου» αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για τον εντυπωσιακό παλμό που έδωσαν στα εγκαίνια, αναφέρθηκε στη σχέση καρδιάς που έχει αναπτύξει με τους δημότες του Κορυδαλλού, εδώ και τρεις δεκαετίες.

Επίσης, αναφέρθηκε συνοπτικά στη «δωδεκαετία των έργων», στο συνοπτικό πρόγραμμα των «50 συν οκτώ» σημείων το οποίο συμπεριελήφθη στην πολυσέλιδη έγχρωμη εφημερίδα που μοιράστηκε δωρεάν σε όλες και όλους τους παρευρισκόμενους.

Ακόμη, ο Στέφανος Χρήστου, αναφέρθηκε προσωπικά σε κάθε μία και κάθε έναν από τους υποψήφιους δημοτικούς σύμβουλους, τονίζοντας όμως και την ομοψυχία, την αλληλεγγύη και την ομαδικότητα που διακρίνει την παράταξη.

Ο υποψηφιος Δήμαρχος Κορυδαλλού, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο  – ιδιαίτερου πολιτικού βάρους – γεγονός των πέντε διαδοχικών παραιτήσεων με βαριές κατηγορίες, καταγγελίες και υπαινιγμούς κατά της ηθικής και των προθέσεων της σημερινής συνδιοικησης, από πέντε δημοτικούς συμβούλους έως και τώρα, εκ των οποίων οι τέσσερις συμπορεύονται μαζί του.

Στα εγκαίνια παρευρέθηκαν πολλοί πολιτικοί παράγοντες πρ. βουλευτές, υποψήφιοι περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι διαφορετικών κομματικών καταβολών ενώ ο κόσμος, παρά τη ζέστη, παρέμεινε και μετά το πέρας της ομιλίας Χρήστου, ήπιε χυμούς και αναψυκτικά και διασκέδασε ακούγοντας μουσική στον πεζόδρομο της οδού Αγ. Γεωργίου, στον Κορυδαλλό. 

error: Content is protected !!