Κανένας νέος μόνος, το μέλλον ανήκει στα παιδιά μας Κανένας νέος μόνος, το μέλλον ανήκει στα παιδιά μας
Ο νέος και έφηβος έχει έντονη την ανάγκη του “ανήκειν” και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αισθάνεται μόνος! Χρειάζεται να έχει τον ιδιαίτερο... Κανένας νέος μόνος, το μέλλον ανήκει στα παιδιά μας

Ο νέος και έφηβος έχει έντονη την ανάγκη του “ανήκειν” και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αισθάνεται μόνος!

Χρειάζεται να έχει τον ιδιαίτερο χώρο του την περίοδο που αρχίζει να ανεξαρτητοποιείται αλλά κυρίως να ξέρει ότι ένα μέρος στην πόλη μας είναι πάντα ανοιχτό, έτοιμο να φιλοξενήσει αυτόν και την παρέα του.

Είναι πρωτοπορία, να γίνουν Δημοτικά κέντρα εξειδικευμένα σε νέους και εφήβους, με σεβασμό στα θέλω τους, στις ανάγκες τους και στις προτιμήσεις τους.

Ο νέος – έφηβος θα μπορεί να κάθεται με τους φίλους του, σε ένα προσεγμένο και ιδιαίτερα διαμορφωμένο μέρος για αυτόν, να κάνει χρήση δωρεάν wifi, να απολαμβάνει το ρόφημα του, να παίζει επιτραπέζια, να διαβάζει και να δανείζεται βιβλία από την εξειδικευμένη βιβλιοθήκη.

Παράλληλα, εξίσου σημαντική η ύπαρξη ψυχολόγου αλλά και η γραμμή ψυχολογικής βοήθειας, όπου θα είναι πάντα εκεί να υποστηρίζει στα δύσκολα τα παιδιά μας! Τίποτα δεν είναι δύσκολο, αρκεί να έχεις διάθεση να δημιουργήσεις!

Δεν αρκούμαστε στα λίγα!

Για τον Κορυδαλλο
Στέφανος Χρήστου

error: Content is protected !!