Απορρίφθηκε η προσφυγή της Λαικής Συσπείρωσης εναντίον της παράταξης Χρήστου η οποία παραμένει η μεγαλύτερη της αντιπολίτευσης Απορρίφθηκε η προσφυγή της Λαικής Συσπείρωσης εναντίον της παράταξης Χρήστου η οποία παραμένει η μεγαλύτερη της αντιπολίτευσης
Αναλλοίωτο παραμένει το εκλογικό αποτέλεσμα του Κορυδαλλού  και η κατανομή των εδρών στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο , μετά την τελεσίδικη επικύρωση του και από... Απορρίφθηκε η προσφυγή της Λαικής Συσπείρωσης εναντίον της παράταξης Χρήστου η οποία παραμένει η μεγαλύτερη της αντιπολίτευσης

Αναλλοίωτο παραμένει το εκλογικό αποτέλεσμα του Κορυδαλλού  και η κατανομή των εδρών στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο , μετά την τελεσίδικη επικύρωση του και από το Διοικητικό Πρωτοδικείο Πειραιώς.

Η παράταξη Χρήστου, ” Σύγχρονος Ανθρώπινος Κορυδαλλός-Ξανά”, παραμένει η μεγαλύτερη σε δύναμη παράταξη στην αντιπολίτευση.

Η ένσταση που κατέθεσε στο ” Εκλογοδικείο” η παράταξη του ΚΚΕ, ” Λαική Συσπείρωση” εναντίον του κ. Χρήστου , απορρίφθηκε, όπως ενημέρωσε η παράταξη του.

Παρά τα όσα διέρρεαν με ”απόλυτη βεβαιότητα” όλο το προηγούμενο διάστημα διάφοροι ”κύκλοι” ,γνωστοί για την παντελή αναξιοπιστία τους από άλλες περιπτώσεις του παρελθόντος.

Με την ένσταση ζητείτο η ακύρωση δεκάδων ψηφοδελτίων του κ. Χρήστου και η ανάδειξη εκείνης στη θέση της μείζονος μειοψηφίας , με την κατάληψη και πέμπτης έδρας.

Αξιοσημείωτο είναι πως ουδέποτε στο παρελθόν , στον Κορυδαλλό , δημοτική παράταξη, είχε καταθέσει ένσταση σε βάρος άλλης για την ανατροπή του εκλογικού αποτελέσματος.

Ούτε καν το μακρινό 1982 .Όταν επανεξελέγη στο β΄γύρο  των δημοτικών εκλογών, δήμαρχος και  υποψήφιος της “Λαικής Ενότητας”, όπως ονομαζόταν τότε η αντίστοιχη κομματική παράταξη του ΚΚΕ , ο αείμνηστος Δημήτρης Μαλαγαρδής , με διαφορά μόλις μιας ” χούφτας” ψήφων  από τον  υποψήφιο δήμαρχο του ΠΑΣΟΚ, Περικλή Βελιούρη.

Δημιουργείται έτσι  λοιπόν, ένα προηγούμενο , που ουδείς γνωρίζει τι μπορεί να καθορίσει-διαμορφώσει  στο μέλλον.

korydallosnews.gr

error: Content is protected !!