Νίνα Κασιμάτη από Νέα Υόρκη: Η δύναμη του Απόδημου Ελληνισμού στη μάχη των ευρωεκλογών και των εθνικών εκλογών Νίνα Κασιμάτη από Νέα Υόρκη: Η δύναμη του Απόδημου Ελληνισμού στη μάχη των ευρωεκλογών και των εθνικών εκλογών
Συμμετέχουμε, συζητάμε, οργανωνόμαστε ενόψει των ευρωεκλογών και όλων των πολιτικών μαχών που έχουμε να δώσουμε μέχρι τις εθνικές εκλογές, σε όλη την Ελλάδα και... Νίνα Κασιμάτη από Νέα Υόρκη: Η δύναμη του Απόδημου Ελληνισμού στη μάχη των ευρωεκλογών και των εθνικών εκλογών

Συμμετέχουμε, συζητάμε, οργανωνόμαστε ενόψει των ευρωεκλογών και όλων των πολιτικών μαχών που έχουμε να δώσουμε μέχρι τις εθνικές εκλογές, σε όλη την Ελλάδα και οπουδήποτε στον κόσμο χτυπάει η καρδιά του λαού και της πατρίδας μας. 

Ευχαριστώ θερμά τους συντρόφους και τις συντρόφισσες της Οργάνωσης Μελών ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Π.Σ. ΗΠΑ για την πρόσκληση να μιλήσω στην εκδήλωση-συζήτηση, που διοργανώνουν στη Νέα Υόρκη την Παρασκευή 15/3, 7 μ.μ., Terroir Tribeca, 24 Harrison Street.

Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στον καλό αγώνα, όπου και να βρίσκεστε, και να ψηφίσετε στις Ευρωεκλογές. Για την προβολή της αξιόπιστης εναλλακτικής απέναντι στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, για μια ζωή με αξιοπρέπεια, ευημερία και προοπτική, ψηφίζουμε ΣΥΡΙΖΑ! 

ΝΙΝΑ Γ. ΚΑΣΙΜΑΤΗ

Βουλευτής Β’ Πειραιά ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Π.Σ.

Τομεάρχης Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής

Μέλος της Ελληνικής Αντιπροσωπείας στην Κ.Σ. του Συμβουλίου της Ευρώπης

Διαρκής Επιτροπή Εθνικής Άμυνας & Εξωτερικών Υποθέσεων

Ειδική Διαρκής Επιτροπή Ευρωπαϊκών Υποθέσεων 

Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Ελληνισμού της Διασποράς

error: Content is protected !!