Περίεργη απόσπαση αποδυναμώνει το Κ.Υ Σαλαμίνας και γεννάει ερωτηματικά. Περίεργη απόσπαση αποδυναμώνει το Κ.Υ Σαλαμίνας και γεννάει ερωτηματικά.
Μια τουλάχιστον περίεργη απόσπαση πρόκειται να λάβει χώρα από το Κ.Υγείας Σαλαμίνας για το Κ.Υγείας Δραπετσώνας και μάλιστα ενώ πλησιάζει το καλοκαίρι και ο... Περίεργη απόσπαση αποδυναμώνει το Κ.Υ Σαλαμίνας και γεννάει ερωτηματικά.

Μια τουλάχιστον περίεργη απόσπαση πρόκειται να λάβει χώρα από το Κ.Υγείας Σαλαμίνας για το Κ.Υγείας Δραπετσώνας και μάλιστα ενώ πλησιάζει το καλοκαίρι και ο πληθυσμός του νησιού θα αυξηθεί ,ενώ αντίστοιχα ο πληθυσμός της Δραπετσώνας μειώνεται. Είναι άλλωστε γνωστό ότι πολλοί κάτοικοι της έχουν παραθεριστικές κατοικίες στο νησί μας.

Η απόσπαση αφορά μάλιστα προσωπικό από το ακτινολογικό εργαστήριο του Κ.Υ το οποίο,σύμφωνα με πληροφορίες εκτελεί περί τις 800 ακτινογραφίες μηνιαία. Σαφώς θα δημιουργηθεί πρόβλημα στην εύρυθμη λειτουργία του και μάλιστα σε χρονική περίοδο που προβλέπεται αύξηση των περιστατικών λόγω και της προβλεπόμενης αύξησης του πληθυσμού του νησιού.

Η διοικούσα επιτροπή του Κέντρου Υγείας σαφώς και θα πρέπει να διαμαρτυρηθεί έντονα για αυτή την απόφαση της 2ης ΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου και αν μπορεί να την ανατρέψει. Επίσης έντονα θα πρέπει να αντιδράσει και ο Δήμαρχος, για την σχεδιαζόμενη αποδυνάμωση του Κ.Υ. Εκτός αν αληθεύουν οι πληροφορίες, ότι ερωτάται ο εκάστοτε Δήμαρχος του Κ.Υ από όπου γίνεται η απόσπαση προσωπικού και δεν πραγματοποιείται χωρίς την σύμφωνη γνώμη του.

Γιατί αν ρωτήθηκε και δεν έφερε αντίρρηση θα πρέπει τουλάχιστον να δώσει κάποιες εξηγήσεις για τον λόγο που συναίνεσε στην αποδυνάμωση ενός κρίσιμου εργαστηρίου του Κ.Υγείας στην ακόμη πιο κρίσιμη χρονική στιγμή της προβλεπόμενης αύξησης του πληθυσμού του νησιού.

Θέλουμε επίσης να πιστεύουμε ότι δεν είναι, παρά τυχαίο γεγονός το ότι η απόσπαση αφορά τον πρ. Πρόεδρο του ΑΚΟΙΠΟΠ κ. Γεράσιμο Δραγουμάνοβιτς, που σαφώς έχει διαχωρίσει την πολιτική του θέση έναντι του Δήμάρχου και ειδικά στην περίπτωση της μίσθωσης του Βλητικού Σταθμού αλλά και σε άλλα.

Σίγουρα γεννιούνται πολλά ερωτηματικά, τα οποία και χρήζουν άμεσης απάντησης αν φυσικά θέλουμε να μιλάμε για πολιτικά σοβαρή Δημοτική Αρχή

error: Content is protected !!