ΠΙΤΣΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΠΙΤΣΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗ
του Ντίνου Σ. Κουμπάτη Πώς είπατε; Μας χαλάνε την πίστη μας απέναντι σε αυτά που μας είχαν επιβάλει να πιστεύουμε κι εμείς με ζήλο... ΠΙΤΣΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗ

του Ντίνου Σ. Κουμπάτη

Πώς είπατε; Μας χαλάνε την πίστη μας απέναντι σε αυτά που μας είχαν επιβάλει να πιστεύουμε κι εμείς με ζήλο περισσό τα είχαμε πιστέψει και δεν σηκώναμε αντιρρήσεις;;

 Βιάζονται, τώρα, η Pfizer και η Μοderna να μας σώσουν με εμβόλια πειραματικά, τα οποία καλοδιάθετα και προκειμένου να πατάξουν την πανδημία του Covid 19, παρασκευάστηκαν και διατέθηκαν στα γρήγορα χωρίς να γνωρίζουν τα πιθανά αποτελέσματα;



Για τον ίδιο λόγο, εξ’  άλλου και οι Κυβερνήσεις, τα υιοθέτησαν και Δόξα τω Θεώ, ο κορωνοϊός καταπολεμήθηκε και σήμερα πνέει τα λοίσθια, έστω κι αν κάποιοι αντιτάχθηκαν και δεν εμβολιάσθηκαν.

Όσο δε, για ορισμένες μικρο-επιπλοκές, οι οποίες παρουσιάστηκαν σε κάποια εκατομμύρια εμβολιασμένους ανά τον κόσμο, οι δύο αυτές φαρμακευτικές εταιρείες, -και σύμφωνα με είδηση του  «NBC News»-, τόσο η Pfizer όσο και η Moderna ξεκινούν κλινικές δοκιμές «για την παρακολούθηση προβλημάτων υγείας», –εάν υπάρχουν, λένε–, «μετά την διάγνωση καρδιακών προβλημάτων που σχετίζονται με το εμβόλιο σε εφήβους και νεαρούς ενήλικες».

Η συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων μυοκαρδίτιδας, εμφανίζεται σε νεαρούς άνδρες, ηλικίας 16 έως 24 ετών, σύμφωνα με το CDC, αν και ο Οργανισμός δεν είχε διαθέσιμα στοιχεία για τον συνολικό αριθμό κρουσμάτων σε νεαρούς ενήλικες 24 ετών και κάτω, αλλά εκτιμά ότι υπήρξαν 52,4 περιπτώσεις και 56,3 περιπτώσεις ανά εκατομμύριο δόσεις των εμβολίων Pfizer’s και Moderna’s, αντίστοιχα.



Από πλευράς τους οι επιστήμονες των Εταιρειών αυτών, υποστηρίζουν πως, «η μυοκαρδίτιδα, η οποία σχετίζεται με το εμβόλιο είναι συνήθως πιο ήπια από τον ιογενή τύπο και οι περισσότεροι άνθρωποι με την πάθηση αναρρώνουν πλήρως», όπως δήλωσε ο Δρ Nicola Klein, ειδικός εμβολίων στο «Kaiser Permanente».

Η ιταλική εφημερίδα «La Verita», η οποία εκδίδεται στο Μιλάνο, αναφέρει πως «Η Pfizer βγάζει εμβόλιο για να καταπολεμήσει τις παρενέργειες του προηγούμενου εμβολίου», το οποίο, ωστόσο, υποστήριζαν και μάλιστα μετά ζήλου, ότι δεν δημιουργεί έστω και μία.

Τέλος καλό, όλα καλά και αφού τελειώνουμε με αυτά, κάποιοι άλλοι επιστήμονες σκέφτηκαν να ασχοληθούν με την «πίτσα» και ανακάλυψαν πως η εύγευστη αυτή ιταλική σπεσιαλιτέ, ενέχει στη γεύση της και τον κίνδυνο του απόλυτου εθισμού, όπως ακριβώς τα ναρκωτικά!

Συμβουλεύουν, ως εκ τούτου, να την αποφεύγουμε προκειμένου να μην εθιστούμε και ψαχνόμαστε, κατόπιν, για αποτοξίνωση.

error: Content is protected !!