Βάσω Θεοδωρακοπούλου-Μπόγρη: Να τι έχει κάνει για τη Σαλαμίνα Βάσω Θεοδωρακοπούλου-Μπόγρη: Να τι έχει κάνει για τη Σαλαμίνα
Κάποιοι προσπάθησαν με πολιτικά ανόητα δημοσιεύματα και αναρτήσεις να πουν ότι η Αντιπεριφερειάρχης Νήσων στα χρόνια της θητείας της δεν έκανε τίποτα για τη... Βάσω Θεοδωρακοπούλου-Μπόγρη: Να τι έχει κάνει για τη Σαλαμίνα

Κάποιοι προσπάθησαν με πολιτικά ανόητα δημοσιεύματα και αναρτήσεις να πουν ότι η Αντιπεριφερειάρχης Νήσων στα χρόνια της θητείας της δεν έκανε τίποτα για τη Σαλαμίνα. Κάποιοι άλλοι ακόμα πιο πολιτικά ανόητοι προσπάθησαν και προσπαθούν να οικειοποιηθούν το έργο της Περιφέρειας Αττικής μέσω της Αντιπεριφέρειας Νήσων στο νησί.

Δείτε λοιπόν το βίντεο που παιζόταν στις οθόνες κατά την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας της Αντιπεριφερειάρχου Νήσων Βάσως Θεοδωρακοπούλου-Μπόγρη για το αξίωμα της Δημάρχου Σαλαμίνας στις 11/12/2022 που παρουσιάζονται κάποια από τα έργα που έχουν προωθηθεί στο νησί.

Ο καθένας από εμάς τους δημότες Σαλαμίνας έχει και γνώση αλλά πάνω από όλα κρίση, όσο και να προσπαθούν κάποιοι με ψεύτικα προφίλ στα κοινωνικά δίκτυα να δημιουργήσουν ένα διαφορετικό κλίμα. Καλό θα ήταν να σταματήσουν να νομίζουν, ότι οι πολίτες της Σαλαμίνας τρώνε το κουτόχορτο που προσπαθούν απεγνωσμένα να τους ταΐσουν.

Νικόλας ο Ψαράς

και για την Αντιγραφή

Νίκος Γιαννόπουλος

error: Content is protected !!